Het gaat over tastbare herinneringen


En dat is exact de reden waarom mijn aanpak misschien een beetje afwijkt van ‘wat de rest doet’.

Ik wil niet de fotograaf zijn die je 200 digitale beelden bezorgt die vervolgens enkel een vluchtig leven gaan leiden op sociale media. Mijn beelden worden geprint, op schoon papier, en krijgen een plaats in jullie leven. Voor altijd.

Ik wil niet dat mijn beelden vluchtig zijn.

Want ik steek er veel tijd in. Het is een investering, ook in tijd, zowel voor mij als voor jullie. Ik wil jullie in beeld brengen zoals jullie écht zijn, inclusief imperfecties.

Ik ga voor puur, oprecht, authentiek, lollig, rustig maar tegelijk enthousiast, en reserveer meer dan genoeg tijd in mijn agenda zodat we ons nooit moeten haasten.

Jouw peuter die ineens een tantrum krijgt? Geen probleem. Jouw baby die ineens last heeft van krampjes en alleen happy is als je’m hele tijd zachtjes op en neer wiegt? Ik blijf gewoon, en zorg dat ik die momenten van ‘neen, toch geen foto’s als hij weent’ ook gewoon vastleg. Jij, die misschien een half uur tijd nodig hebt om gewoon innerlijke rust te vinden bij de aanwezigheid van een fotograaf? Fine, ik kan goed luisteren en ben nieuwsgierig van nature!

Ik wil dat wat we doen bijblijft. Dat het geen snel-snel foto’s nemen is, want onze kleine kinderen kan je niet dirigeren. Hoeft ook niet, want ik ben ervan overtuigd dat de foto’s zoveel mooier zijn als de kleinsten zich goed voelen. Dat ze niet om de haverklap omgekocht moeten worden met ‘je krijgt een snoepje als je nu één keer lacht naar die mevrouw’. Ik ben gewoon Leentje, en durf te zeggen dat die kleintjes me vaak wel leuk vinden, met m’n gekke bekken en kieteltalent. Ik ga hen niet vragen om hun mooiste melktandjes tandpastasmile tevoorschijn te toveren, want die spontane in between momentjes, zijn stiekem de allerleukste!

Dus, geen stress. Als je zorgt dat er een koffietje (liefst met opgestoomde melk als het even kan) klaarstaat, komt alles goed! (bij outdoor sessies breng ik m’n eigen thermos mee, no worries!)

“Ze zijn zo snel groot, mevrouw!”

Hoe het werkt

Ik zelf heb 5 albums van mijn kindertijd. Daar ben ik mijn mama eeuwig dankbaar voor. De digitale wereld waarin we zo vlug leven gaat niet meer zo snel voor ‘kwaliteit’ en ’tastbaar’. Maar watch me, ik ga back to where it all started.

Bij elke reportage betaal je eerst een shootfee van €290, dat covert mijn tijd en alle professionele voorbereidingen. Jullie vragen worden met de grootste zorg beantwoord.

Nadien ga ik aan de slag, maak ik een selectie van de mooiste beelden (vaak meer dan 100) en bezorg ik jullie een online galerij. Het eerste wat je zal zien is een foto slideshow met een best of van de grote verscheidenheid aan beelden.

Dat is het moment waarop je uit 3 verschillende collecties zal kunnen kiezen. Elke collectie omvat een aantal downloads in hoge resolutie én een print krediet voor in mijn online fotowinkel.

Enkel de beste producten op de mooiste papieren werden voor jou uitgeselecteerd. De collecties starten aan €590.


Foto’s zijn zoveel waardevoller als je ze écht in je handen hebt.

instagram

logo Leentje loves Light blauw

Fotograaf en mentor voor durvers
gevestigd in België, werkt wereldwijd

Leentje loves Light, Sint Servaasstraat 6,

3212 Pellenberg

BTW: BE0563.555.053


Links

Privacy policy Algemene voorwaarden