Verras je gasten met een photobooth


En laat hen voor het resultaat zorgen.


Emoties voelen er zich thuis, innerlijke clowns worden er bevrijd: een photobooth huren voor jullie huwelijk is de perfecte aanvulling op professionele fotografie.

Deze photobooth is een eiken pronkstuk, gemaakt op maat van stijlvolle feesten. Jullie kiezen de formule die best past; ik zorg voor levering, installatie, ophaling én props.

De foto’s worden met een kwaliteitscamera gemaakt. De bediening is dummy proof met één aanraking op het tabletscherm. Elke sessie bestaat uit drie foto’s, waarvan twee identieke strookjes worden afgeprint. En de digitale bestanden? Die zijn integraal voor jullie natuurlijk, zonder censuur!

Scoren jullie gasten hoog op zottigheid?
Zit hun innerlijke kind nooit diep weggestopt?
Geef je ze carte blanche voor sfeer en gezelligheid?
Meest gekozen!Alle prijzen zijn voor particulieren en zijn inclusief levering, installatie en ophaling, exclusief verplaatsingsvergoeding van €0,50/km incl btw, te rekenen vanuit Pellenberg.

De photobooth kan niet in openlucht opgesteld worden.


Heb je een andere formule in gedachten? Of wil je de photobooth huren voor een B2B-event?

Laat het me hieronder weten.

Contacteer me.

FAQ

Installatie

Reken op 8 à 10 m2 voor een comfortabele opbouw, inclusief poseerplek voor de genodigden. Eén stopcontact volstaat, een verlengsnoer breng ik mee.

Als de weersomstandigheden op de dag zelf het toelaten, is dat mogelijk. Maar omdat die moeilijk te voorspellen zijn op het moment van de reservatie, is het noodzakelijk om (ook) een overdekte locatie te voorzien.

Gebruik

Tijdens elke sessie worden drie foto’s na elkaar gemaakt. Daarvan worden telkens twee strookjes onmiddellijk geprint. Nadien krijg je de beelden ook digitaal.

Die keuze is aan de huurder van de booth! 

Troubleshooting

Zonder stroom werkt de booth niet. Wanneer ik het event fotografeer, ben ik aanwezig om problemen op te lossen; huur je de booth los van mij als fotograaf, dan ben ik via telefoon bereikbaar en kom ik asap ter plaatse.

Ja. Bij elke booking vraag ik een waarborg, die je terugkrijgt wanneer ik de booth in perfecte staat ophaal.

instagram

logo Leentje loves Light blauw

Fotograaf en mentor voor durvers
gevestigd in België, werkt wereldwijd

Leentje loves Light, Sint Servaasstraat 6,

3212 Pellenberg

BTW: BE0563.555.053


Links

Privacy policy Algemene voorwaarden