fbpx
waar is de spiegelbunker

the education

wedding photographer Iceland

voor fotografen

Bouw jij graag aan een duurzame zaak?

Ik geloof dat er plaats is voor iedereen. Dat er voor elke fotograaf klanten zijn. Ik wil jou helpen, zodat jij je zaak op een gezonde manier kan uitbouwen!

Ik ben zelf best ambitieus in wat ik doe en wil ook nog steeds beter worden. Beter worden in fotografen, beter m'n ideale klanten aantrekken, beter mijn business op orde houden. Ook ik wil nog steeds blijven groeien, ook al is mijn klantenbestand groot en trouw.

Ik heb in de 11 jaar dat ik dit doe genoeg kennis vergaard om jou te kunnen vertellen wat belangrijk is. Ik wil je coach en je metgezel zijn. Op de manier die jij wil.

*Ik kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor gevoelens van overwhelm, maar ben stiekem ook best goed in het geven van zachte schopjes onder de poep.

wedding shoot Gran Canaria

het aanbod

Ik geloof dat je

vanaf het begin goed kan zitten.

It’s so much more than pushing the button.

Client experience

Workflow

Editing skills

Marketing magic

Business brain

Fotografie kennis

Happy couple in Ibiza

IK DURF MEZELF EEN ERVARINGSDESKUNDIGE NOEMEN

en weet dat ik met mijn expertise veel andere fotografen kan helpen

Sinds 2011 groeide m'n zaak elk jaar, en zo ook m'n omzet.

Ik ben van mening dat elke fotograaf een goede ondernemer kan zijn en (voltijds) de kost kan verdienen. Mits de nodige inzet, technische kennis en inzicht in marketing en business.

Sinds 2018 nam ik die rol als coach op mij, en ondertussen volgden al meer dan 50 personen een 1-1 coaching traject, en kochten meer dan 200 mensen een online cursus.

IK heb interesse!

04

03

02

01

First Light

Workshops

Online Trainings

1-1 Coaching & Mentoring

Samen met partners in crime Elke Van den Ende en Kaat DM zette ik een workshop op poten gericht aan huwelijksfotografen.

We gaven reeds 1 keer een live workshop die binnen de 7 dagen uitverkocht was, en werken momenteel aan een online posing course, die in april zal gelanceerd worden.

Wil je live bijleren? Ik organiseer regelmatig shooting workshops, waarbij ik jou in groepjes van maximum 5 personen meeneem op een leerrijk avontuur.

De meest voorkomende vragen bundelde ik in een aantal zeer uitgebreide online cursussen: van workflow, tot legal stuff en (soon) alles over marketing en business.

Uren aan informatie op een online leerplatform én accountability in de besloten communities.

Je wilt mij voor jou alleen? Dat kan!

De mogelijkheden zijn eindeloos, in een no secrets principe deel ik al mijn kennis en ervaring met jou.

Wil je één keer vragen op me afvuren of wil je dieper graven en samen een traject opstarten?

Let's talk!

Naar Leentje loves Light Education

Niemand is té ervaren om bij te leren

Ik volgde zelf een twintigtal workshops in binnen- en buitenland, en bouwde een ruim netwerk op.

Fotografie Coaching

Ook ik leer nog elke dag bij, door te brainstormen met mensen binnen en buiten de sector, door podcasts te luisteren, door business coaching te volgen, door te luisteren.

Ik neem je mee in m'n bodemloos vat vol ideeën, en werk samen met jou naar dat ene doel.

Want ja, leven van fulltime fotograferen is heel goed mogelijk!

Ik wil bijleren

Wil jij groeien, meer ideale klanten aantrekken, meer verdienen en meer je goesting doen?

het aanbod

Ik geloof erin dat jij dat kan. Ik ben jouw beste cheerleader!

Lieve woorden van coachees

Shooting Experience Leentje loves Light
Fotografie workshop
Liesje Brockley huwelijk

Ik heb de Shooting Experience bij Leentje gedaan. En amai, wat was me dat?! THE BOMB!! Niet alleen hadden we een fantastisch koppel, maar ook een top begeleiding van Leentje. Ze stuurde het koppel heel professioneel en toch speels aan wat resulteerde in mooie beelden en een heel ontspannen sfeer. Leentje was heel open en gaf antwoorden op al onze vragen. Ze stuurde ons bij waar nodig en gaf heel veel tips. Haar passie voor fotografie en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ik heb zin in meer!

Leentje. Leentje. Leentje. Magische Leentje. Er zijn niet genoeg mooie woorden om deze geweldige vrouw te beschrijven. Niet alleen is ze als fotografe een werkelijk genie, ook als coach kan ik me niemand beter wensen.

Ik deed bij Leentje een liveshooting sessie gecombineerd met business coaching en wat geweldig was me dat. Ik haalde er alles uit wat ik op voorhand dacht eruit te kunnen halen en meer. Leentje is een open boek, ze deelt al haar geheimen, van business, tot compositie, tot lichtinval, tot kleuren en instellingen. Bovendien ging mijn zelfvertrouwen de lucht in, en blijkt dat dat nu echt hetgene was wat ik nodig had.

Mijn business groeit, mijn stijl wordt sterker, mijn foto's beter en mijn klanten gelukkiger. Wat een geniale investering. Dank je, lieve geweldige Leentje. You rock

Samenwerken met Leentje, dat is een echt avontuur. Leentje is ondertussen zoveel meer voor mij geworden dan een “idool” fotograaf. Ik noem Leentje mijn “photomom”, al vindt ze dat misschien zelf soms wat raar. Maar dat is oké. Bij Leentje mag je wat quircky zijn. Je mag een beetje gek zijn, want bij haar is er absoluut een creatief hoekje af.

We hebben 4u lang ALLES overlopen. Er was geen vraag te veel en alles mocht ik vragen. Voor we afspraken was ik wat bang voor de investering, maar potverdikkie, het was elke cent waard. Leentje sprak over haar workflow, haar eigen weg als fotograaf en ook haar opinie over bepaalde belangrijke beslissingen die je neemt in je carrière.

Ik volgde deze coaching net voor ik officieel zelfstandig in bijberoep werd. Ik kreeg zo een onwaarschijnlijke boost en self believe, dat ik echt de stap durfde zetten. Leentje heeft mij echt “gerustgesteld”. Sindsdien helpt me nog steeds waar nodig en mag ik hier en daar als 2nd shooter mee inspringen. Talking about confidence boost…

We zijn nu een half jaar verder en ik ben 10 stappen vooruit in mijn carrière. Echt een wereld van verschil en dat mede dankzij Leentje. Ze heeft me zoveel geleerd dat elke euro het waard was om te investeren. Je investeert niet in Leentje, je investeert in jezelf.

PS - Leentje is ook mijn trouwfotograaf AND I’M SO FREAKING EXCITED!!!!!

— Sarah - Deelnemer Shooting Experience en cursist 'The Legal Picture ' en 'Enlighten the Workflow'

— Marie / 1-1 Coachee en deelnemer First Light workshop

Ik wil bijleren!

— Liesje / 1-1 Coachee, deelnemer First Light workshop en cursist 'The Legal Picture'

First Light Workshops

In de kijker

In samenwerking met Elke Van den Ende en Kaat DM.

Golden hour shoot met paarden

Wil jij groeien in huwelijksfotografie en/of lifestyle fotografie?

We werken hard aan een uitgebreider aanbod!

In 2022 organiseren we een tweede editie van de workshop trouwfotografie én introduceren we onze gloednieuwe (en steengoede) online cursus over het fotograferen van koppels. Alles over kijken naar licht, communicatie en het poseren van koppels.

Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief via de info knop hieronder!

INFO HIER

alle info over

Bekijk

Lees meer

education

m'n portfolio

over mij