fbpx
MENU
Bali sunset session at Nyang Nyang beach

awesome!

Je hebt het gehaald tot de contact pagina!

Laat me alles weten!
Ik beloof dat ik snel bij je terugkom met een antwoord!

hebben we die wedding match?

Jullie zijn relaxed, very 'down to earth', een beetje gek, en jullie nemen het leven niet te serieus. jullie vinden het leuk om het huwelijk van jullie dromen te plannen. Jullie hebben al superveel ideeën in jullie hoofd en jullie weten gewoon dat alles goed zal komen.
Jullie hebben geen nood aan te veel traditioneel klassiek gedoe, jullie willen gewoon een onvergetelijk feest met al jullie geliefden. Jullie hebben ook helemaal niks met fancy etiquette regeltjes, want in jullie dagelijkse leven geven jullie daar ook geen moer om.
Jullie waarderen fotografie erg, want jullie beseffen dat deze beelden het enige tastbare zal zijn om jullie herinneringen levend te houden.
Natuurlijk zijn jullie helemaal gek op elkaar. Jullie kunnen zich een leven zonder elkaar niet voorstellen!

Canary Islands Couple Shoot

en voor andere shoots?

Jullie houden van wandelingen in de natuur, het ontdekken van nieuwe plekken, en jullie hebben geen schrik van een regendruppel of een beetje vuil op jullie schoenen. Jullie willen foto's hebben om te koesteren en willen daar (bijna) alles voor doen!
Yes, let's do some awesome shit! Want elke shoot met Leentje is toch altijd een klein avontuur!

Ik wil met jullie tot in Zweden, Italië of Ijsland reizen. en nog zoveel andere prachtige locaties. Laat me jullie wilde dromen weten en we zorgen dat het werkelijkheid wordt!

you all ok with that?

let's connect!

Boekingen voor 2021 zijn open, de plaatsen zijn beperkt en vullen zich snel, dus twijfel niet te lang!

get in touch

we love to receive fanmail!

CLOSE