Niet voor iedereen, maar helemaal voor jullie.

Huwelijksfotografie voor high-end lovers en low key party animals.

Ontmoetingen, emoties en rituelen. Bloemen, texturen en details: een huwelijk is alles tesamen, en liefst nog tegelijk. En dat is geweldig, maar ook een tikje overweldigend.

Een fotograaf kiezen die je bewondert en vertrouwt, is radicaal kiezen om te genieten van het moment. Omdat je herinneringen veilig zijn. En omdat ze zoveel mooier zijn als je écht aanwezig was.

Of je nu kiest voor een avontuurlijke destination wedding, een tijdloos kasteelfeest of een intieme elopement: ik zorg voor het onthouden, zodat jullie kunnen genieten, deal?


Een greep uit m’n portfolio

Waarom Leentje?

Je kent de verhalen van afgezwakte dromen en valkuilen waar huwelijksfeesten in trappen: er zijn ook zoveel meningen om rekening mee te houden. Maar de middenweg is niet jullie happy place.

Ik gun jullie een huwelijk dat niet als een keurslijf aanvoelt, maar als het feest vol liefde dat jullie in gedachten hebben, waar ook ter wereld.

Daarom doe ik wat ik doe. Ik heb evenveel ervaring als zin voor avontuur, en elk huwelijk opnieuw is een geweldige uitdaging. Om pal tussen alle tradities en verwachtingen door jullie undercover rebel te zijn, persoonlijke bewaker van binnenpretjes.

Ik maak beelden die verbluffen, ontroeren en volstrekt uniek zijn. Helemaal voor jullie.

“Je bezorgde ons een combinatie van beelden afgewisseld met kleur en zwart-wit, scherptes en onscherptes, schaduwen en schimmen & bewuste en minder bewuste momenten. Door je foto’s heb je voor ons élk moment heel fraai vastgelegd. Van sappige babbels, een sprookjesachtig krankzinnigengesticht, emotionele glimlachjes tot geposeerde familieportretten en minutieuze, intieme details. Je hebt van onze mooiste dag een eeuwige herinnering gemaakt.”

– Judie & Olivier

Wat ik voor al mijn klanten doe:

 • Persoonlijke aanpak voor, tijdens en na jullie huwelijksdag
 • Betrouwbaarheid in afspraken en deadlines
 • Aandacht voor details en unieke wensen
 • Discrete maar kordate aanwezigheid op jullie huwelijk, waar ook ter wereld
 • Advies over professionals in de huwelijkssector
 • Preview na 10 dagen
 • Online galerij met foto’s in kleur & zwart/wit na 8 weken
 • Klein album met een selectie van favorieten
 • Brochure over albums, met mogelijkheden en uitvoeringen waar ik 100% achter sta
 • Het pakket dat jullie het best past, afhankelijk van het aantal fotografie-uren
 • Een second shooter (een aanrader bij meer dan 150 gasten)
 • Aandacht voor details en unieke wensen
 • Een love shoot op een andere dag
 • Albums en prints, te kiezen uit kwalitatieve opties en met persoonlijk advies

Wat je zelf kan kiezen:

Vanaf €3.950

Overline

Voor 8u fotografie.

Gemiddeld spenderen klanten tussen de €5.500 en €8.000 aan fotografie, albums en prints.

Gemi

Wat bijna op elk huwelijk gebeurt?

Dat de moeder van één van de trouwers mij vraagt: “amai, dat duurt hier wel lang voor u, meiske. Hebt gij al iets kunnen eten?”

Dan voel ik mij zo welkom.

Hoe vind je een fotograaf die echt bij je past?

Een paar tips.

Denk na over wat je wil…

Droom je van een grootse dag met een wilde sfeer? Of eerder een tijdloos feest, gevuld met zachte emotie?

Verzamel ideeën en laat ruimte voor jullie eigenheid. Vermijd bijvoorbeeld huwelijksfoto’s van anderen, maar zoek jullie vibe in beeldende kunst, poëzie of muziek.

Zoek naar een klik.

Natuurlijk kan het zonder: fotografen zijn professioneel. Maar een klik hebben met wie jouw verhaal vertelt, maakt een wereld van verschil. Het zorgt voor vertrouwen, in hoe de beelden je zullen charmeren en verrassen. Zoek tot je’m vindt, die klik, en voel het gewicht dat van je schouders valt.


Begin op tijd.

Een trouwdatum kiezen is een puzzel die onmogelijk lijkt … tot hij af is. De locatie is essentieel natuurlijk, en oh, misschien een wedding planner, een idee over dagindeling, een moodboard voor decoratie, …

Maar wacht niet te lang met de keuze van een fotograaf: onze agenda’s voor het volgende kalenderjaar zijn al goed gevuld.

Mijn (stressvrije) werkwijze


FAQ

Voorbereiding

Hoe vroeger, hoe beter! Reken erop dat de meeste aanvragen ongeveer een jaar vooraf binnenkomen.

Alles begint met jouw vraag via het contactformulier. Dan check ik mijn beschikbaarheid en plannen we een kennismakingsgesprek, in mijn zetel. Vervolgens houd ik de datum een week vrij, zodat jullie rustig kunnen beslissen.

Absoluut! Dat bespaart niet alleen dubbel werk, maar zorgt ook voor een vloeiend verloop. Met een zus als wedding planner (Joke van Wonder Weddings) ken ik bovendien de werkwijze en uitdagingen van het vak.

Vanzelfsprekend. Met meer dan 300 huwelijken op de teller ben ik een vat vol praktische ervaring omtrent planning en aanpak. Op jullie huwelijk zelf ben ik er 100% voor jullie, als persoonlijke cheerleader en handlanger voor jullie plannen.

Nee, alle prijzen op de website zijn inclusief btw, tenzij anders vermeld. 

Ik woon in Leuven en reis graag, of dat nu naar Diksmuide of Fuerteventura is.

Graag, neem me mee op je avonturen!

Het is zover!

Ik fotografeer met Sony Alpha 7 IV, de beste lenzen en een drone.

Classy with a touch of crazy.

Vanaf 150 gasten op een huwelijk is een tweede fotograaf een aanrader. Ik breng met plezier iemand mee uit mijn uitgebreide netwerk, die qua stijl en aanpak past binnen jullie huwelijk. Twijfel je? Geen nood, dit bespreken we tijdens ons kennismakingsgesprek.

Altijd! Bezorg me een lijstje met de gewenste combinaties en we zorgen dat iedereen er op z’n mooist opstaat.

Geen probleem: ik heb genoeg kwinkslagen in mijn mouw zitten om pretbedervers van gedachten te doen veranderen.

Ik vind het fantastisch om dat op de huwelijksdag zelf te doen: de sfeer van die dag uniek. Het kan evenwel ook op een andere dag en locatie.

Gelukkig getrouwd

Tien dagen na jullie huwelijk ontvangen jullie een preview met 40 beelden; de volledige fotogalerij volgt maximum acht weken na jullie huwelijk.

Uit duizenden beelden selecteer en bewerk ik er zo’n 600-tal tot een samenhangend verhaal van de dag.

Bovenop de fotografie en selectie besteed ik uren aan de bewerking van de beelden. Dat is een essentieel onderdeel van het resultaat, en van mijn stijl. De RAW-bestanden worden daarom niet verstuurd, net zoals een chef ook geen rauwe versie van zijn gerecht aanbiedt.

Absoluut! Fotografie eindigt het allermooist in een album, dat het verhaal van jullie voor altijd opnieuw vertelt. Via mijn fotoplatform kan je het album van je keuze samenstellen, zonder praktische beslommeringen. Hierover ontvang je na de shoot een brochure met mogelijkheden en uitvoeringen waar ik 100% achter sta.

Het mooiste compliment dat je mij kan geven, is de wereld vertellen over wat mijn werk voor jou betekent. Dat kan via Facebook en/of Google.

Dat kan, mits overleg en mijn schriftelijke goedkeuring. 

instagram

logo Leentje loves Light blauw

Fotograaf en mentor voor durvers
gevestigd in België, werkt wereldwijd

Leentje loves Light, Sint Servaasstraat 6,

3212 Pellenberg

BTW: BE0563.555.053


Links

Privacy policy Algemene voorwaarden