fbpx

Zwangerschapsreportage met Eva Daeleman

Afgelopen zomer reed ik naar Middelkerke voor de zwangerschapsreportage van Eva Daeleman en haar Stijn. En Olav. Olav die zogezegd nooooitttt in het water gaat. Uhum.

Ik had Eva enkele maanden eerder leren kennen op een shoot met Yoga by Julz. We hadden ons 2 uurtjes opgesloten in een strandhuisje in Nederland en hadden de mooiste content gefotografeerd in de yoga kledij van Julie. Buiten fotograferen hadden wij drie (Julie, Eva en ik) ook gewoon een superfijne tijd met mooie gesprekken. Eén daarvan: dé kinderwens. Eva had niet lang daarvoor haar eerste kindje verloren bij een vroege miskraam en wij vrouwen onder elkaar konden daar op een mooie manier over babbelen. Dat er daar nog steeds een zeker taboe over hangt, dat is iets wat ik nooit zal begrijpen, maar that’s just me probably…

Ikzelf was toen hoogzwanger van Wolf. Niet veel later dan die dag, maar echt niet veel later, werd Eva zwanger. Ze liet het me weken later weten en mijn geluk kon niet meer op.

Eva en Stijn zijn zeemensen. Ze lieten zeer bewust hun huis in ‘t midden van’t land achter om naar het strand en de golven te gaan wonen. De kust, dat is hun biotoop. Toen we elkaar spraken om deze zeer mooie tijd vast te leggen, was het voor mij dan ook meer dan logisch dat ik tot bij hen ging. De duinen. Het strand. En wind, veel wind.

Weer hadden we de fijnste babbel, over ondernemen met je intuïtie en je ziel, over doen wat je graag doet, over je zaak gezond uitbouwen, over het leven. En hoewel ik Stijn nog nooit eerder zag, klikt het ook met hem. We lachten, dansten, en ze lieten me creatief zijn. Olav ging wel degelijk, al was het voorzichtig, in het water en we bulderden van het lachen.

Heel binnenkort rijd ik terug naar hen toe. We gaan mooie beelden maken van hun dochter Moon én voor Elke dag Vakantie, het platform dat deze twee prachtmensen uit de grond stampten, “want het leven is te kort om telkens maar uit te moeten kijken naar het weekend”. Ze hebben een podcast en verschillende online trajecten. Over uw goesting doen, spiritualiteit, gezond geest in een gezond lichaam en hun camperbus, Marcel genaamd. Ga dat zien!

Wil jij ook graag een zwangerschapsreportage boeken? Contacteer me dan en we bespreken jullie wensen!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij