fbpx

Een zwangerschapsreportage in Leuven voor m’n zus.

M’n zus Joke was tijdens haar eerste zwangerschap 4 weken te vroeg bevallen. De shoot stond aanvankelijk gepland 3 dagen later dan haar niet voorziene bevallingsdatum. Wat een gemiste kans. Ik wist dat ze dat altijd jammer had gevonden. Toen ik wist dat er een tweede kindje op komst was wist ik het zeker: deze keer ging die zwangerschapsreportage voor m’n zus wél lukken.

Om helemaal zeker te zijn deden we deel 1 toen we samenhokten in een AirBNB tijdens één van onze vele cowork weken. Mooi licht, mooie kamers, mooie Joke: check.

Voor deel twee gingen we naar het Arboretum in Leuven, een stukje Meerdaal Woud dat ik tijdens één van de vele Corona wandelingen had ontdekt. Het zou later één van m’n nieuwe favoriete shootlocaties worden.

Op een warme februari dag mocht ik freestylen, ik mocht Joke alles vragen, ze vertrouwde me helemaal. Naar goede gewoonte had ze een hele garderobe mee, en alsof het zo had moeten zijn kwam de zon de laatste 15 minuten piepen.

Joke beviel uiteindelijk een paar dagen later dan dat ze uitgerekend was. En zo zie je maar weer dat als gezegd wordt “als je één keer te vroeg bevalt, is dat met de tweede ook zo”, dat kant noch wal raakt.

Sinds eind maart ben ik meter van Alix Chenu. En als ik zeg dat dat de dromerigste droombaby is dan lieg ik écht niet.

Meer lifestyle shoots zien? Hier is’t te doen. Je bent bij mij helemaal aan het juiste adres voor de niet stereotype zwangerschapsreportages. Op een zotte plek, editorial style, of iets gewaagd proberen? I’m all yours. Ik doe bewust niet aan client wardrobes omdat ik vind dat ik de mooiste en meest authentieke foto’s kan maken als jij gewoon jij bent: in je eigen kledij dus. Dat werkt gewoon het beste.

 

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij