fbpx

Het winterhuwelijk van Steffi en Wout

Steffi en Wout. Ik zou hen gaan ontmoeten op mijn toen-nog-gewoonlijk-ontmoetingscafe in Leuven. Ik zou hen herkennen aan ‘een grote man met een zeer opvallende snor’ en een kleine blonde. Ze zouden hun winterhuwelijk in de Eldorado in Humbeek gaan houden, ofnee, eigenlijk was een een ‘one year anniversary’, want ze waren exact een jaar ervoor al helemaal-in’t-geniep voor de wet getrouwd.

Ze stuurden me een mailtje waar ik al helemaal plezant-gek van werd, en dat ging zo.

” Me ‘Steffi’ and my crush ‘Wout’ secretly got married on 10th of December 2016 and now we are giving a après-party just one year later on 9th of December 2017 because we wanted to share our anniversary with family and friends after all. We actually got married because we bought our dream-house in Willebroek. I am an interior designer and my husband works for theater, so yes we are like the crazy creative couple. Our interior exists of skeletons, butterflies and lots of little plants. Our vacation consists an tipi-tent and a Peugeot oldtimer from 1965. And we have lots of other stories to tell so I hope we can meet…”

De vreugdedansjes die ik doe als ik zo’n leuke woorden lees? Yes, ze bestaan! Op onze ontmoeting leerde ik nog veel meer over hen. Eén van de dingen was hun fascinatie slash adoratie slash inspiratie voor Wes Anderson en zijn cinematography. En laat dat nu een gedeelde passie zijn, want door de jaren heen begon ik Wes’ films meer en meer te bekijken, hield ik van het tikkeltje absurditeit én bovenal dé steeds wederkerende symmetrie in z’n werk. Steffi en Wout gingen graag wat van die symmetrie terug zien in onze shoot.

We kozen voor de warme serres van de plantentuin in Meise, winter, weetjewel. En zij? Zij zorgen voor enkele ludieke accessoires.

En hun style? Ow boy, wat hield ik van die twee. Steffi kocht voor een prikje een vintage witte trouwjurk die ze nog liet aanpassen, een bloemenkransje en boeket van Wildflowers & Wodka en heerlijk suede rode schoentjes. Haar & Makeup werd gedaan door Eva van Von Winckelman. Wout ging voor een vintage style pak van bij SuitSupply. De styling van hun huis en feestzaal Eldorado deden ze zelf, met een beetje hulp van Nancy van Maison Papillon. En de heerlijke ceremonie, die werd verzorgd door vrienden van toneel. En ahja, dan is de Eldorado écht de geknipte zaal.

Magisch hilarisch. Zo zal ik altijd terugdenken aan die mooie winterdag, in december 2017.

* Wout en Steffi kozen voor de 10u formule. Ook boekten ze m’n Photo Booth! 

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

O M G
Dees is ne zotten dag geweest met een te gek feestje precies. Super in beeld gebracht Leentje!!

ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij