fbpx

Wicked lifestyle portret shoot

Als fotograaf moet je je eigen grenzen soms verleggen. Dus deed ik een zeer Wicked lifestyle portret shoot met Cleo. Vorig jaar deed ik al een snelle shoot met haar. We wisten allebei dat we die leuke ervaring nog eens gingen herhalen, maar door de huwelijksdrukte en de geboorte van Tristan werden die plannen even op de lange baan geschoven. Tot nu dus.
We gebruikten de loft van Cleo als perfecte shootlocatie. Het invallend zonlicht en een discobal deden de rest.
En Cleo natuurlijk. Natuurtalent dat ze is.

Trouwens.
Leentje loves Light wil steeds meer lifestyle shoots en portret sessies doen. Hoe gekker het idee hoe beter!
Dus laat me snel iets weten, als je merk foto’s nodig heeft of je een too-crazy-to-be-true shootidee hebt! Ik sta ervoor te springen!!!


SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij