fbpx

WAT EEN JAAR – 2018 review in foto’s

WAT EEN JAAR.

2018 was een echte blessing voor mij, zowel privé als professioneel. Het was een jaar vol highlights om eerlijk te zijn. Misschien het beste jaar tot nu toe.

Eind 2017 zijn we verhuisd naar ons nieuw huis die we langzamerhand tot een thuis aan het bouwen zijn. We hebben al wat kleine renovaties achter de rug, inclusief een gloednieuwe bureau, nieuwe vloeren, schilderwerken, en het leukste gedeelte: de decoratie van alles!

In april 2018, kwam het mooiste mensje ooit op deze wereld, onze zoon Tristan, die ondertussen al 8 maanden oud is nu. Hij kruipt bijna, heeft zijn eerste 2 tandjes gekregen, en sprak het woordje ma-ma voor de eerste keer uit enkele dagen geleden.

 Zakelijk gezien voelde dit jaar als een grote groeispurt. Het combineren van de baby en mijn bedrijf verliep niet altijd perfect, en ik geef toe dat ik dit wat onderschatte, maar we zijn er in geslaagd.

Hieronder de mooiste momenten van de huwelijken in 2018. Heel veel momenten, heel veel happy shiny people, en veel kinderen. Door er zelf eentje te krijgen, kon ik me nog meer concentreren op de openhartige momenten en de vreugde die kinderen kunnen brengen op een trouwdag.

ENJOY! C’EST LA VIE!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij