fbpx

Verlovingsshoot op de heide

Lies en Denis boekten me een tijd geleden als hun huwelijksfotograaf en wilden ook graag een verlovingsshoot op de heide. Zo geraakten ze al wat gewoon aan de camera en konden ze de foto’s ook gebruiken voor hun huwelijksuitnodiging. Zo geschiedde, op één van de laatste Indian summer days van 2017. We deden de verlovingsshoot en het was echt dolle pret, jullie zullen dat ongetwijfeld kunnen opmaken uit de foto’s.

Echter wist ik toen al dat ik zwanger was en niet veel later moest ik hen het jammere nieuws meedelen dat ik helaas hun huwelijk niet meer ging kunnen shooten, wegens uitgerekend 3 dagen later… Lies en Denis trouwen volgend weekend, en oh, wat vind ik het jammer dat ik er niet bij kan zijn. (Niet getreurd, ik liet het hen mooi op tijd weten en ze vonden een super goeie vervangster voor me!).

Voor hun verlovingsshoot gingen we naar een heidegebied op de grens tussen België en Nederland in de buurt van Overpelt. Een heerlijk mooi gebied, waar de runderen vrij rondlopen (wat een heerlijke beesten zijn het toch, met hun fluffy coiffures), en met een speciale betekenis voor Lies en Denis. Ze komen hier namelijk hun wekelijkse looptrainingen doen, en tijdens één van die toertjes in de heide, bij het vallen van de avond, ging Denis op z’n knie. Ze graveerden hun namen in een dode boomstronk en zo is hun plekje nu voor altijd vereeuwigd.

Het huiswaarts terugkeren kreeg ineens een andere dimensie, als pas verloofd koppel, én in het pikkedonker.

Geniet van het heerlijk enthousiasme van deze 2 mooie mensen. Ik ben zeker dat het aanstekelijk werkt!

Ik ga hier bijna mijn laatste zwangere week in, en wat kijk ik er ongelooflijk naar uit om dat kleintje te verwelkomen! Maar niet getreurd, ik heb een ongelooflijk goeie achterban en – hoewel toch even op een lager pitje – ben snel terug into business!

Aarzel dus niet om me te contacteren voor shoots! Ik kijk er naar uit! En Lies & Denis, ik wens jullie een knaller van een feest, volgend weekend!

Alle liefs, Leentje

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij