fbpx

Verlovingsshoot en zwangerschapsshoot: 2 vliegen in één klap

Joke en Laurent. M’n zus en haar lief. En hoe het opzet van een zwangerschapsshoot uitmondde in een verlovingsshoot in Leuven voor het team achter WonderWeddings.

Wie me al een tijdje volgt weet dat Joke en ik de huwelijkspassie delen en weddingplanner is, en dat we graag en goed samenwerken.

Joke is zwanger (YAY!) en dat wilden ze graag op beeld vastgelegd zien. Zo gezegd zo gedaan, een mooie zomeravond in juni werd vastgepind, we zouden een ommetje maken in Pellenberg en ons gewoon een beetje gaan amuseren. Joke wist echter niet dat Laurent nog andere snode plannen maakte. Hij lichtte me enkele weken ervoor in, en voor het eerst vond ik het superspannend en ubermoeilijk om dit geheim voor mezelf te houden. Joke droomde er al zo lang van, en had al heel vaak niet al te stille hints laten vallen, en toch kwam dit voor haar als een verrassing. Laurent had al sinds januari dé ring in zijn bezit, en was geduldig op die juiste moment aan’t wachten. Ik kan ‘m geen ongelijk geven: hij koos dé geplande shoot om de wijde wereld te vertellen dat ze een kindje verwachten. Het waren best wel spannende weken, of zeg maar maanden, geweest.

Amber was ook bij ons die bewuste avond, en vroeg of ze mee mocht. Ja natuurlijk dacht ik, ik vertelde haar ‘het geheim’ en vroeg haar of ze wou filmen. Er kwam een brede grijns op haar gezicht, en ik wist, op ons Amber kan ik rekenen!

En de Lorre, die heeft dat ook goed gedaan. Want op mijn teken, onze afgesproken codezin, ging hij op z’n knieën en toverde hij dé ring tevoorschijn, die hij in z’n sok verstopt had. Dé ring, die hij helemaal custom had laten ontwerpen door Lies Wambacq. Nog ééntje, die mee in het complot zat…

Joke kreeg de slappe lach. Ze kon niet stoppen. Kon niet geloven dat Laurent al ettelijke maanden een ring in huis verstopt had, en vond het hilarisch dat ik part of it was. Het voelde goed, dit moment in m’n zus haar leven kunnen vastleggen. Ik was blij dat Laurent me dit geheim had toevertrouwd, en nog blijer dat ik er voor hen kon zijn. En dat iPhone filmpje, dat hebben ze ongetwijfeld al tientallen keren bekeken. En elke keer ze bij mij op bezoek komen en door de Pellenbergse velden rijden, kunnen ze terugdenken aan die magische zomer van 2018…

 

Hier nog een paar outtakes van de fun en waaghalzerij achteraf…

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij