fbpx

Tilia Flowers – biologische bloemen

Louise richtte een tijd geleden Tilia Flowers op. Eerst als droogbloemen webshop, daarna als pop-up in centrum Leuven. Tilia Flowers is niet zomaar een floriste, niet zomaar een winkel waar je boeketten kan kopen. Louise leeft namelijk zo ecologisch mogelijk, en stelselmatig besliste ze dit ook door te voeren in haar bloemen business.

Daarom werkt ze vanaf nu zoveel mogelijk met bloemen van lokale telers of biologische Belgische bloemen, aangevuld met bloemen met een eco label. Het drogen gebeurt door zij zelf of haar telers en op deze manier is ze zeker dat het droogproces op een ecologische manier gebeurt.

Ze heeft een vijftal ‘leveranciers’ van haar bloemen, vooral op biologische plukweiden, en één biologische groothandel.

Je kan bij Tilia Flowers terecht voor verse bloemen, droogbloemen, bloemenwerk voor huwelijken en andere feesten, en ook een bloemenabonnement! Ik heb onlangs een bloemenabonnement gekocht bij haar, en je raadt het nooit: ze komt mijn tweewekelijks boeket gewoon brengen met haar bakfiets! Hoe geweldig is dat?!

 

Hair & Makeup door The natural beauty club, ook in Leuven, ook naturlijk en niet getest op dieren. (Ik ben er zélf ook klant, yay).

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij