fbpx

Styled bridal shoot in Noord Frankrijk

Sommige locaties laten me scheelzien van ongeduld. Zo was het ook met de plekken die op onze agenda stonden voor de styled bridal shoot in Noord Frankrijk. We zouden naar Cap Blanc Nez en de bewuste spiegelbunker in Duinkerke gaan.

Het plannen van zo’n bridal bridal shoot bezorgt me toch wel altijd de nodige dosis stress. Dit keer had ik alles gepland. Een bezoekje aan de toen-pas-geopende OUI BRIDAL bracht alles in een stroomversnelling. Al gauw haalden we er bloemen bij, modellen en verdere uitbreiding van het team!
We reisden effe naar Noord Frankrijk, en eerlijk? Dat moment dat blijkt dat iedereen zowaar op de afspraak is aangekomen… Dan slaak je een zucht van contentement, want IEDEREEN van het team was nodig om deze styled shoot te doen slagen!

Het weer moesten we gewoon omarmen, want een portie drama mocht deze keer best wel! Het moet niet altijd shiny happy sunshine zijn, toch? De dreigende wolken waren alvast aanwezig…

Terwijl Joke van WonderWeddings en Loes van Wildflowers and Wodka druk bezig waren op het strand met hun styling, wat trouwens een mega gesleurd en gesjouw was, werden Laura en Nathalie in de jurken gefit en werd hun haar en makeup gedaan. Gelukkig was het one and only hotel zo vriendelijk om ons een gans restaurantverdiep ter beschikking te stellen, wat we al snel omtoverden tot bridal dress paskot. Alles leek samen te vallen en het teamwerk was van een niveau om U tegen te zeggen.

De planning kon redelijk goed aangehouden worden, tegen de late namiddag begonnen we te shooten. Even was die zeer plaatselijke regenbui een regelrechte pretbederver, toen de speciaal geassembleerde backdrop van team WonderWeddings omviel door een pasgevormd plasje water op het strand. Toch niet alles ging perfect… Gelukkig was de schade enkel van materiële aard en kon de backdrop, eens terug in België, probleemloos gefixt worden.

Dat Cap Blanc Nez bekend staat om z’n immense kliffen, daar stonden we niet meer van versteld. Smijt daar nog wat crazy light bij, een stel donkere wolken, en een zwerm luide meeuwen die vervaarlijk boven ons cirkelden… dan weet je dat mijn dag al niet meer stuk kon.

Na gesjouw deel 2, #girlpower, zetten we onze weg terug richting Belgie. Maar dit gebeurde niet zonder nog ‘even’ een tussenstop te maken in Duinkerke. Waarom? De bewuste spiegelbunker staat daar, en laat golden hour niet geheel toevallig samengevallen zijn met de timing dat we er toe kwamen. Instant craziness. Leentje in Loco modus.

Deze styled bridal shoot was méér dan geslaagd, mede dankzij dit te gekke team:

Bloemenpracht: Wildflowers & Wodka

Jurken: Oui Bridal

Styling: WonderWeddings

Juwelen: Elliot & Ostrich

Modellen: Laura May & Nathalie Fransen

Haar & MU: Cheveux Heureux

waar is de spiegelbunker

bridal shoot at beach

Blockhaus de Leffrinckoucke

Blockhaus de Leffrinckoucke

wedding shoot cap blanc nez

cap griz nez photoshoot

les mirroirs dunkerque

brides posing cap blanc nez

cap blanc nez bridal shoot

bridal shoot cap blanc nez

bridal shoot oui bridal

Blockhaus de Leffrinckoucke Dunkerque

styled wedding shoot spiegelbunker

bridal shoot at the beach

bridal shoot at the beach

wedding fashion shoot

Blockhaus de Leffrinckoucke

styled wedding shoot beach

boho wedding shoot

trouwen op het strand

wedding backdrop at the beach

fashion shoot with mirror

trouwen op het strand

weddingshoot strand

brides at the beach

styled wedding at beach

Blockhaus de Leffrinckoucke

spiegelbunker dunkerque

spiegelbunker duinkerke shoot

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij