MENU

Stories by Mabel. Wie zijn ze? Wat doen ze? Dat is een vraag die wellicht heel veel koppels zich stellen. En daarvoor dienen deze ontbijtsessies.

Stories by Mabel werd een 3tal jaar geleden opgericht door Lieke Biesemans, en groeide in sneltempo uit tot een gevestigde waarde in de Belgische (en ondertussen ook Nederlandse) huwelijksscène. Ze waren (en zijn nog steeds) uniek in wat ze doen en brachten dé oplossing voor koppels die wilden opzij stappen van het traditionele en klassieke huwelijksplaatje. Een ceremonie, méér dan gepersonaliseerd, waar er diep gegraven wordt in het verhaal achter het koppel. En dit op zo’n intense en innemende manier gebracht, dat de woorden lang blijven nazinderen en je kippevel niet meteen wegtrekt. Over tranen in de ogen zwijg ik nog maar even…

Ik leerde Lieke een tijd geleden kennen, na elkaar al veel online tegen gekomen te hebben. In 2016 deden we een handvol huwelijken samen, we stonden samen op I do I do, en zullen elkaar nog héél vaak weerzien.

Vorig jaar werd Stories by Mabel uitgebreid met de altijd lachende Ine, en ik mocht een primeur vastleggen… Rose werd vanaf 1 februari het 3e volwaardig teamlid van de Mabel crew. Ine en Rose kende ik ook al heel wat langer, dus ik kon alleen maar super enthousiast zijn met deze nieuwe wind bij Mabel.

En waarom de ontbijten? Dat SbM een succesformule is moet ik jullie niet meer vertellen. Lieke en co organiseert de ontbijten bij haar thuis, en nodigt zo telkens een 5 tal koppels uit. Tijdens de ontbijtsessie worden deze koppels helemaal ondergedompeld in de wereld van Mabel en wordt hen verteld wat ze mogen verwachten van een Mabel ceremonie op hun huwelijk. Veel lollige verhalen, wist-je-datjes, soms zelfs een traantje, en dit alles in een magisch kader. De Stories by Mabel kamer in Lieke’s huis wordt van top tot teen gestyled, en elke sessie komt met een ander thema. Na een drietal uur zit iedereen’s hoofd vol met info, en wordt er nog wat nagepraat en gesocialised. En wij? Wij drinken nadien nog een glaasje bubbels en dromen wat verder over de immens leuke job die we hebben!

Ik was er eind januari bij, en was super verheugd al dit moois te mogen vastleggen. Hier dus de awesome vendors:

Organisatie: de 3 lieverds Lieke, Ine en Rose van Stories by Mabel / Bloemen: hoe mooi in het thema ‘all white’ door Atelier Stek / Letterworks: de immer inventieve Isa van Letters & Styling / Meubilair: ze hebben echt zulk leuke spulletjes… Liberty Vintage / Muziek: de altijd enthousiaste en toch ook beetje lekker gezellige hollander van een Ger Savelkoul

Comments
Add Your Comment

CLOSE