fbpx

Een female freedom shoot in de zonnebloemen

Een shoot in zonnebloemen. Een veld vol. Ik vond er één. Op 10km van waar ik woon. Ik kon alleen maar dromen van een female fragile freedom shoot hier. Dus, impulsief als ik ben, deed ik een oproep op m’n instagram met de vraag wie er wou shooten. Veel mensen dachten blijkbaar hetzelfde als ik, want ik kon uit wel 20 vrijwilligers kiezen. Als fotograaf geloof ik er in dat je constant moet blijven creëren, gewoon voor jezelf. Je creativiteit wordt erdoor aangewakkerd en je kan dingen uitproberen die misschien ietwat uit je comfort zone liggen.

Ik koos ervoor om Annelies van Nectar Studio te shooten. Funny story: Annelies’ ouders wonen hier om de hoek, ze groeide op in Pellenberg. De plek waar nu m’n bureau is, was bij de vroegere eigenaars een kapsalon. En dat was exact de plek waar Annelies’ haren in een coupe carré werden geknipt. We hebben dus iets in common. We gaan als eens wandelen, of ik neem haar op sleeptouw in een zonnebloemenveld.

Tweede funny story: Annelies ging topless en naast dat veld loopt een best drukke weg.

Met deze female fragile freedom shoot kon ik helemaal doen waar dit concept voor staat: je lichaam omarmen, letterlijk soms. Zacht zijn, en je onzekerheden een plek geven.

Wil je meer female fragile freedom shoots zien? Vind alle informatie hier.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij