fbpx

Proposal shoot in de Seir Westerlo

Of ik een secret proposal wou fotograferen? Het was super secret en ik moest liegen, zo vertelde Joline van Pop Huwelijksaanzoeken me. Een proposal shoot, ik had er al lang van gedroomd. Ik bleek uit een handvol fotografen uitgekozen door aanzetter van het complot: Yash. Samen met hem had Joline het hele plan uitgedacht en uitgewerkt.

Dit was het verhaal: Yash zou met Ravi op een zaterdag op een geheimzinnig familiefeest uitgenodigd worden. Het was winter. Ravi had de melding gekregen dat ze zeker gummy laarzen moest meedoen, want dat ze eerst een stuk door een bos moesten wandelen. Ik wist uit goede bron dat hun gewoonlijke familiefeesten géén gummy laarzen inhield, dus Ravi was not amused, to say the least.

Ik wachtte hen op in het bos, waar ik hen moest melden dat ze de allereerste waren, en dat ik de opdracht had gekregen om elk koppel alvast te fotograferen. Het was koud, ijskoud. Ik hoor Ravi mompelen “what the heck this was about”. Ik vond het liegen moeilijk, en voelde me er best slecht bij. “Nog effe volhouden”, dacht ik, terwijl m’n hart wild tekeer ging.

Na 5 minuten wandelen kwamen we aan in een bedampte serre. Toen Joline Ravi uitnodigde om nog ‘vlug even naar het toilet te gaan’, een houten hokje in de tuin verderop, begon ik te grinniken. Jolien, Yash en ik keken elkaar aan, en wisselden een knipoog uit. Terwijl wisselde Yash z’n botten voor deftige schoenen en ging hij alvast klaarzitten tot Ravi binnenkwam.

Het moment dat Ravi, met donderwolken in haar ogen, binnenkwam en haar gelaatsuitdrukking op een nanoseconde tijd overging in verbazing en hilariteit, was kostelijk. Eindelijk vielen alle puzzelstukken op z’n plaats en viel een enorme last van m’n schouders. No more lies. No more lame excuses.

Er werd geklonken, er werd een gigantische diamanten ring rond Ravi’s vinger geschoven, er werd geknuffeld.

Nadien gingen we nog eens naar buiten, en toen had Ravi wél zin om die foto’s in ‘t bos te maken. En toen we terugkwamen was er vuurwerk. En sneeuw.

Een mooier winteraanzoek bestaat niet.

Venue: De Seir Westerlo, een locatie van Campo’s Foodtruck

Proposal planner: Pop Huwelijksaanzoeken

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij