fbpx

Rembo Styling en Marylise Bridal campaign

Rembo Styling en Marylise Bridal, we go wayyy back. Ik weet eigenlijk niet meer wanneer ik voor het eerst contact had met hen. Wat ik wél weet is dat dat contact altijd van de leukste aard was.

Een aantal jaar geleden leende ik regelmatig jurken uit, ik nam de jurken al mee naar de Canarische eilanden en naar Ijsland, om zot mooi portfoliowerk te maken op fotografie tripjes. Mijn contact met Chiara en de rest van MRFG, het moederbedrijf van Rembo Styling en Marylise Bridal, werd steeds beter en m’n werk werd gesmaakt. Ik werd een eerste keer uitgenodigd als invitee op de jaarlijkse Bridal Fashion Show van Barcelona Bridal en voelde me als een kind in een snoepjeswinkel.

Die uitnodigingen bleven jaarlijks komen en ik leerde steeds meer mensen kennen. In 2019 kreeg ik uit het niets een mail: of ik interesse had om de eerste curvy brides collection van Rembo Styling en Marylise Bridal te fotograferen. De collectie was net af en we zouden in hartje Antwerpen shooten. Enkele weken later stonden we met een 5 koppig team en 1 model op een mooie Indian Summer day op Het Eilandje, en zetten we de eerste collectie neer. De Mimosa collection van Marylise Bridal en de Embrace Collection van Rembo Styling waren geboren.

Enkele weken geleden fotografeerde ik de tweede campagne. De herfst was in het land, temperaturen haalden met moeite 10 graden.

Dankbaar ben ik, dat ik dit mag doen, dat er in mij geloofd wordt, dat ik groot durfde dromen. Trots ben ik, op hen, dat ze blijven innoveren, dat ze niet alleen denken aan vrouwen met maatje 38, dat ze aandacht hebben voor duurzaamheid.

Trouw je in 2021 of 2022? Ga zeker eens kijken naar hun website. De collecties zijn elke keer weer adembenemend mooi. De stoffen zijn van de zachtste soort, de details eindeloos.

De Mimosa Collectie van Marylise Bridal en de Embrace Collectie van Rembo Styling zijn te bestellen in elke bruidswinkel die deze merken verdeelt. Ga zeker kijken op hun site voor inspiratie en de namen van de jurken.

Productie: MRFG / H&MU: MRFG / Model: Vivianne, repr. by Jackie Lee Models / Fotografie & Editing: Leentje loves Light

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij