fbpx
MENU
Elliot and Ostrich collectie

Ik geloof dat fotografie een echte 'beleving' moet zijn, in plaats van een 'product'.
Het lokt een gevoel uit, een gevoel van vertrouwen, liefde, blijdschap in al z'n vormen, of verdriet. Ook dat.

Door de jaren heen heb ik echt mijn manier gevonden om jullie op de meest authentieke manier vast te leggen. Zodat je jezelf en elkaar herkent in de beelden, en je je kan herinneren hoe je je voelde, als je later naar de foto's kijkt.

Zoals een klant me ooit zei... "you have the gift to capture the feelings, instead of the persons".

That's my goal.

we only shoot what makes us happy

We geloven helemaal in de kracht dat je méér moet doen wat je gelukkig maakt, dus daarom kiezen we heel bewust wat we shooten, en wat niet… Ik ben nu 9 jaar professioneel fotograaf en ondertussen weet ik echt wel wat mijn sterktes en zwaktes zijn, als fotograaf.

Als je op zoek bent naar een fotograaf die een pro is om je te laten poseren in een picture-perfect magazine-achtige manier, dan zijn we waarschijnlijk niet de perfecte match. Ook zal ik jullie niet constant vragen om jullie mooiste tandpastasmile tevoorschijn te toveren. We zullen geen ‘fly on the wall’ zijn, want we geloven dat onze persoonlijkheden een grote invloed heeft op de manier waarop we shooten en hoe jullie als klant alles beleven.

We vinden authenticiteit ZOT belangrijk. Niet een klein beetje, nee, heeeeel veel! Ons doel is om jullie in beeld te brengen zoals jullie écht zijn. Met jullie schattige lachrimpels, zotte moves en gekke gewoontes.

We houden ervan dat jullie JULLIE kunnen zijn. En dat je jezelf en elkaar echt gaat herkennen in de beelden die jullie van ons krijgen.

Jullie mogen bewegen, lachen, rennen. We spelen muziek zodat jullie niet kunnen stilstaan en willen gaan dansen.

Als jullie even rondshoppen om de goedkoopste fotograaf te vinden, geloof me, dan zijn wij niet diegenen waarnaar jullie op zoek zijn. We willen dat jullie waarderen wat we voor jullie kunnen betekenen, en we willen dat jullie echt vertrouwen in ons kunnen en durven leggen.

We zullen ons niet gedragen als een ‘leverancier’, en jullie moeten jullie niet voordoen als ‘klant’. We zijn gewoon wie we zijn en ik ben er zeker van dat jullie stiekem wel nieuwsgierig zijn om ons te leren kennen!

Want dat is wat het is, een relatie die van 2 richtingen komt. We zijn er helemaal van overtuigd dat de foto’s zoveel meer gaan betekenen als wij wij kunnen zijn, en jullie jullie! (Yes, ik praat in het meervoud, want Tara is echt wel deel van Leentje loves Light)!

Charlotte en Tim Huwelijk in De Hoorn Leuven

Charlotte & Tim - Wedding in De Hoorn, Leuven

Moeilijk om in woorden te omschrijven hoe wáánzinnig goed Leentje is in wat ze doet. Wij hadden echt niemand beter kunnen kiezen om onze trouwdag, vandaag exact één jaar geleden, vast te leggen. Zij is super professioneel, zowel voor, tijdens als na de trouwdag en kan mensen volledig op hun gemak doen voelen voor de lens.
Voor iedereen die een super getalenteerde fotografe zoekt, die unieke en échte foto’s maakt: Leentje is your girl!
Leentje, 1000x dank voor de beelden 😍. We genieten er nog elke dag van!

01
08
Gudrun Hespel Atletiek

Gudrun Hespel - Lifestyle Blogger

WAUW🤩!
Dat is het eerste wat er in me opkwam als ik je foto's kreeg. Op slechts een uurtje tijd ben je er in geslaagd om me meer dan 100 prachtige beelden te bezorgen. Je hebt talent leentje, enorm veel talent. Maar niet alleen dat, je weet ook perfect wat je doet en hoe je anderen instructies moet geven. Jij ziet de foto nog voor ze gemaakt wordt, waardoor je mij als "niet model" perfect de weg kon wijzen van wat ik moet doen en hoe ik moet staan. Ik voelde me enorm op mijn gemak en kan niet wachten tot de volgende shoot.
You rock leentje 😍

02
08
Huwelijk Jade Thomas Ferrières

Jade & Thomas - Wedding in Ferrières

Leentje is een super spontane, no nonsense e vrouw met ontzettend veel talent. Ze is zo magisch goed met haar foto's dat je helemaal wordt terug gezogen naar het beste moment in je leven. Wat zo tof is aan de foto's is dat ze stuk voor stuk gewoon steengoed zijn en dat Leentje steeds het beste naar boven haalt. Daarenboven is het nog eens een super toffe griet, die super aangenaam is in omgang en die je er met veel plezier bij neemt.
Bedankt voor alles Leentje! Wij zijn mega content. Je bent super professioneel en hebt oog voor detail. Niet alleen op de dag zelf geef je het beste van jezelf, maar ook voor voor- en nazorg zijn de vernoeming waard.

03
08
Jessica De Block Antwerp Avenue Photoshoot

Jessica De Block - Entrepreneur

Fantastisch!
Vorige vrijdag deed ik mijn eerste (maar zeker niet laatste) shoot met Leentje en de resultaten zijn verbluffend. Ze koos een supergoede locatie, stelde me enorm op mijn gemak, had oog voor de lichtinval & compositie. Kortom: kennis en talent. De resultaten zijn waanzinnig.
Zou 100% aanraden om hier een shoot te boeken! Niet twijfelen, gewoon doen

04
08
Couple Shoot Bali

Gertrud & Felix - Couple Shoot in Bali

Pure Magic!
Shooting with Leentje was not only oh so easygoing and lots of fun, the results are absolutely splendid :D
We are impressed with how natural she captured us while infusing it with seemingly easy brilliance. Leentje's talent and professionalism are one of a kind and she is such a nice human to connect with as well!
Highly recommend working with her - you'll be in for a major treat!

05
08
Isabelle and Maarten Wedding in Mol

Isabelle & Maarten - Wedding in Mol

Leentje loves light en we love Leentje. Om eerlijk te zijn, ik was al langer een fan. Al 4 jaar om precies te zijn, volgde ik haar op instagram. Mijn kersverse hubby was nog niet op zijn knie gevallen, maar ik zei wel al ‘Als ik trouw, moet Leentje de foto’s nemen.’ Zo gezegd zo gedaan. 13 oktober was onze dag en die awesome Leentje, was erbij. Wat een geluk! Oh zo blij. En wat was ze het al die jaren uitkijken waard. Zo lief was ze en haar foto’s prachtig. Stuk voor stuk pareltjes. Ze wist onze typische karaktertrekjes vast te leggen alsof ze al jaren in onze familie vertoefde. Dat had gekund, want ze was geliefd door iedereen op ons feest, niet enkel door ons. Doe jezelf dus een plezier en boek haar voor je fotoshoot, ik beloof je je krijgt er nooit never spijt van. Thanks a million Leentje!

06
08
Maite thomas huwelijk in Felix Pakhuis

Maité & Thomas - Wedding in Felix Pakhuis, Antwerpen

Waar moet ik beginnen? Na tientallen websites van huwelijksfotografen te hebben afgeschuimd, konden we er niet naast kijken: Leentje was the one we wanted! We hebben er zelfs speciaal onze trouwdatum voor verzet, zo zeker waren we van ons stuk. Hoe Leentje emoties capteert is bijzonder indrukwekkend. Ze slaagt erin de mensen op hun mooist weer te geven en het geluksgevoel te laten weerspiegelen in de foto’s. Een paar gouden ogen, zoals mijn kersverse schoonvader zou zeggen. Wij kregen zonet onze fotoreeks en het is werkelijk onmogelijk om een selectie te maken, de ene na de andere foto is er eentje om in te kaderen. Duizend maal dank Leentje, om onze onvergetelijke dag tot in de eeuwigheid vast te leggen. Hier zullen we nog heel lang van kunnen nagenieten.

07
08
Elliot & Ostrich campaign shoot

Elliot & Ostrich Campaign - Belgium

The queen of romance!
Leentje Schoofs has the unique combination of a rational and efficient approach with an unseen eye for emotion. She manages to get the most beautiful out of human an nature and knows how to capture this in an authentic and real image. Goosebumps as a result!
She is a passionate woman whom I'd recommend strongly! #bosslady

08
08

this is how we roll

our deals

autumn wedding couple shoot

huwelijk

Elk huwelijk is uniek, en we vinden het belangrijk om het hele verhaal van de dag te vertellen.
Ons pakketten starten bij een aanwezigheid van 8 opeenvolgende uren.
Altijd inbegrepen: een mini album van 15cm, HR foto's via een online galerij en een slideshow.

vanaf €2.550 incl. btw
Elliot & Ostrich collectie

editorial & campagne

Ik mocht al met een paar leuke merken samenwerken.
Elk merk heeft z'n eigen verhaal en wensen, dus contacteer me en vertel me jullie visie.
Ik maak supergraag deel uit van het creatieve proces en kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

vanaf €475 excl. btw

portret & lifestyle

Ik shoot portretten, families, zwangerschappen en babies.
Ik vind het mega belangrijk dat van elke reportage die ik maak, een tastbare herinnering als eindresultaat is. Daarom liggen de prijzen iets hoger, maar krijg je wel altijd een mooi print tegoed!

vanaf €1.040 incl. btw en printkrediet
CLOSE