MENU
Bali sunset session at Nyang Nyang beach

you want to...

but you don't know how?

Do you want to grow with your photography?
Maybe you already have your own business but you don't manage to book enough or the right clients?
You think you don't earn enough for the huge amount of work you put in?
Your workflow is not perfect but you don't know where to start?
You need help and advice to build a killer website?
Or you would love to go fulltime but you don't dare to make the JUMP?

I ran my photography business for a very long time on the side to my 4/5th job as a consultant, but I managed somehow to shoot more than 20 weddings each year, apart from other assignments. I saw my revenue increase each year. In a Photography 1-on-1 Mentoring I share all my secrets with you. How I built up my own business successfully, how I keep my clients happy and how I receive more inquiries and bookings each year.

This 1-on-1 Photography Mentoring is totally built for YOU. No general random stuff, but focused on YOUR needs and questions. I’m an open book, and share everything I know. The content can be both theory and practical. We can talk about workflow, editing, client contact, website, but also numbers for example. If you want to learn more practical stuff, we can go out for a shoot. And you can share your insecurities with me, so we can work to get rid of them!

what would be...

the content of a typical mentoring?

We can talk about what your special wishes are, but these are some of the possibitlities:
- workflow & software packages
- easy tools for marketing
- pricing
- website critique session: tips & tricks
- how to attract your ideal client
- upselling strategies
- camera settings
- live shooting

Lisa Helsen Testimonial 2

Lisa Helsen

Na Leentje’s foto’s jaren te bewonderen op social media boekte ik éindelijk een 1-on-1 sessie met haar.
Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Ze heeft geen geheimen. Workflow, prijsbepaling, editing, …
Pick & choose. (of overloop ze allemaal!)
Ook na de coaching staat ze nog klaar voor je, om vragen te beantwoorden of je gewoon even aan te moedigen. Enorm veel bijgeleerd & daarnaast ook gewoon een super gezellige namiddag gehad.
Merci Leentje! You rock.

01
06
Hilde Eyckmans testimonial

Hilde Eyckmans

Een one to one coaching namiddag met Leentje is exact wat je ervan verwacht: straight forward, to the point en ambitieus.

Je krijgt een eerlijke review op je portfolio, al je vragen en bekommernissen komen aan bod en vergeet niets mee te nemen om de schrijven want ze deelt je een hele hoop nuttige tips en tricks waarmee je wel hele tijd zoet bent.

Ze toont je ook een blik achter de schermen van haar eigen zaak die zij de voorbije jaren met veel professionalisme en gedrevenheid uitgebouwd heeft.

Ik ging alvast met veel stof tot nadenken en nieuwe doelstellingen naar huis, die mijn zaak hopelijk tot een volgend niveau kunnen brengen in
2020.

02
06
Jonas Verbeke Testimonial

Jonas Verbeke

Hi Leentje!
Wou nog even laten weten dat ik de 1 on 1 coaching bijzonder boeiend vond. Je hebt op al mijn vragen een goed en werkbaar antwoord gegeven.
Wie, net als ik, als beginnend fotograaf met nog wat praktische vragen zit om de 'work-load' te optimaliseren en het niveau van fotografie naar een hoger niveau te tillen, is bij Leentje aan het juiste adres.
De drie en een half uur gingen bijzonder snel voorbij maar Leentje zorgde ook nog voor een summier overzicht met concrete links.
Bedankt voor de ontvangst, lekkere koffie en paaseitjes :-)
Groetjes en keep up the good work! Cheers!

03
06
Anne De Geyter Testimonial

Anne De Geyter

Bedankt voor de sessie!
Het gaf me veel stof tot nadenken. De autorit naar huis was ik eerst wat overdonderd van alles wat op me was afgekomen, de manier hoe ik werkte tot nu toe en misschien wel een beetje ‘blijf trappelen’. Amai maar ik heb een drive en goesting gekregen om er werk van te maken! De tips te gebruiken en toe te passen die je gaf!
Het wàs echt een one-to-one coaching! Ik ben heel blij dat ik op mijn vragen ook wel degelijk een antwoord gekregen heb. Heel tof dat je een open boek bent, geen geheimen, ongelooflijk eerlijk! Bam, direct, rechttoe rechtaan, dat is super!
Ik hoop nog veel te leren van zo een creatief persoon 🙂

04
06
Laurein Horemans Testimonial

Laurein Horemans

Jaarlijks probeer ik een workshop mee te pikken, om mezelf te doen groeien. Toen Leentje me haar aanbod deelde, was ik meteen fan van de coachingsessies. Ten eerste omdat je op die manier langer met iemand kan samenwerken, door meerdere sessies per jaar. En vooral dit: ik kon al mijn vragen afvuren gezien het één op één is en niet in groep.
De onderwerpen koos ik zelf, van workflow tot klantenbinding en prijszetting. Fantastisch hoe transparant Leentje in alles is en het ook deelt. Ik heb niet alleen professioneel stappen gezet in deze coaching, maar zeker ook op persoonlijk vlak. En ben dan ook van plan om in de toekomst weer eentje in te lassen.
Ook koos ik voor Leentje omdat ze al jaren in het vak zit en voor mij een voorbeeld is qua creativiteit als fotografe, maar ook de ondernemer achter Leentje loves light. Je ziet meteen online dat ze veel ervaring en kennis heeft in marketing en ook het leiden van een succesvolle zaak. Zelf zat ik op dit punt dat “mijn hobby” uit de hand liep en ik ook wel nood had aan een plan van aanpak. En om maar aan te tonen hoe persoonlijk een coaching kan zijn, zelf word ik mama in 2019 en werd Leentje afgelopen jaar mama van Tristan. Dus wie kon me beter bijstaan bij die kwestie, het leek wel match made in heaven.
Merci Leentje voor de warme ontvangst met thee en koekjes!

05
06
Sarah van Praag testimonial

Sarah Van Praag

Een ontspannen namiddag ondergedompeld worden in de magische wereld van huwelijksfotografie. Gestructureerd kwamen al onze thema’s aan bod en kozen zelf waar we dieper op in wilden gaan.
Met als kers op de taart de échte praktijk tijdens de koppelshoot in Pellenberg, waarin we samen met Leentje zelf aan de slag gingen en velen van haar gouden tips en tricks kregen om het allerbeste uit het koppel, de setting en het licht te halen.

06
06
model posing for brand Yoga by Julz

so what's the price?

155€/h excl VAT

one on one.
no secrets.
straightforward.

all you want to know!

are you excited to learn?

let me know how I can help you!

 

CLOSE