fbpx
MENU
Bali sunset session at Nyang Nyang beach

wil je graag...

maar weet je niet hoe?

Wil je graag groeien met je fotografie?
Misschien heb je al je eigen zaak maar slaag je er niet in om genoeg boekingen binnen te halen of vind je de juiste klanten niet?
Denk je misschien dat je niet genoeg verdient voor de sh*tload aan werk dat je erin steekt?
Is je workflow niet perfect maar weet je niet waar te starten?
Heb je hulp en advies nodig om een killer website te bouwen?
Of zou je dolgraag fulltime fotograaf worden maar durf je de sprong niet te maken?

Ik runde mijn fotografiezaak véél te lang naast mijn 4/5e job als consultant, maar ik slaagde er op één of andere manier in om meer dan 20 huwelijken per jaar te fotograferen, naast andere opdrachten. Ik zag m’n omzet elk jaar stijgen.

In een fotografie 1-op-1 coaching deel ik al m’n geheimen met jou. Hoe ik m’n eigen zaak op een succesvolle manier kon uitbouwen, hoe ik m’n klanten happy houd en hoe ik elk jaar meer boekingen krijg.

Deze 1-op-1 fotografie coaching is helemaal samengesteld voor JOU. Geen algemeen gedoe, maar gefocust op JOUW noden en vragen. Ik ben een open boek, en deel alles wat je wil weten. De inhoud kan zowel praktisch als theoretisch zijn. We kunnen praten over workflow, editing, klantencontact, website, maar ook over de cijfers bijvoorbeeld. Als je meer praktijk gericht wil werken, kunnen we er op uit gaan voor een shoot.

Je kan al je onzekerheden met mij delen, zodat we hieraan kunnen werken om deze achterwege te laten!

wat zou de ideale...

inhoud zijn van een doorsnee coaching?

We een lijstje afgaan met jouw specifieke noden, dit zijn alvast enkele mogelijkheden...
- workflow & software pakketten
- marketing tools
- prijszetting
- website kritiek sessie
- hoe de ideale klant aantrekken
- upselling strategieën
- camera settings
- live shooting

Lisa Helsen Testimonial 2

Lisa Helsen

Na Leentje’s foto’s jaren te bewonderen op social media boekte ik éindelijk een 1-on-1 sessie met haar.
Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Ze heeft geen geheimen. Workflow, prijsbepaling, editing, …
Pick & choose. (of overloop ze allemaal!)
Ook na de coaching staat ze nog klaar voor je, om vragen te beantwoorden of je gewoon even aan te moedigen. Enorm veel bijgeleerd & daarnaast ook gewoon een super gezellige namiddag gehad.
Merci Leentje! You rock.

01
06
Hilde Eyckmans testimonial

Hilde Eyckmans

Een one to one coaching namiddag met Leentje is exact wat je ervan verwacht: straight forward, to the point en ambitieus.

Je krijgt een eerlijke review op je portfolio, al je vragen en bekommernissen komen aan bod en vergeet niets mee te nemen om de schrijven want ze deelt je een hele hoop nuttige tips en tricks waarmee je wel hele tijd zoet bent.

Ze toont je ook een blik achter de schermen van haar eigen zaak die zij de voorbije jaren met veel professionalisme en gedrevenheid uitgebouwd heeft.

Ik ging alvast met veel stof tot nadenken en nieuwe doelstellingen naar huis, die mijn zaak hopelijk tot een volgend niveau kunnen brengen in
2020.

02
06
Jonas Verbeke Testimonial

Jonas Verbeke

Hi Leentje!
Wou nog even laten weten dat ik de 1 on 1 coaching bijzonder boeiend vond. Je hebt op al mijn vragen een goed en werkbaar antwoord gegeven.
Wie, net als ik, als beginnend fotograaf met nog wat praktische vragen zit om de 'work-load' te optimaliseren en het niveau van fotografie naar een hoger niveau te tillen, is bij Leentje aan het juiste adres.
De drie en een half uur gingen bijzonder snel voorbij maar Leentje zorgde ook nog voor een summier overzicht met concrete links.
Bedankt voor de ontvangst, lekkere koffie en paaseitjes :-)
Groetjes en keep up the good work! Cheers!

03
06
Anne De Geyter Testimonial

Anne De Geyter

Bedankt voor de sessie!
Het gaf me veel stof tot nadenken. De autorit naar huis was ik eerst wat overdonderd van alles wat op me was afgekomen, de manier hoe ik werkte tot nu toe en misschien wel een beetje ‘blijf trappelen’. Amai maar ik heb een drive en goesting gekregen om er werk van te maken! De tips te gebruiken en toe te passen die je gaf!
Het wàs echt een one-to-one coaching! Ik ben heel blij dat ik op mijn vragen ook wel degelijk een antwoord gekregen heb. Heel tof dat je een open boek bent, geen geheimen, ongelooflijk eerlijk! Bam, direct, rechttoe rechtaan, dat is super!
Ik hoop nog veel te leren van zo een creatief persoon 🙂

04
06
Laurein Horemans Testimonial

Laurein Horemans

Jaarlijks probeer ik een workshop mee te pikken, om mezelf te doen groeien. Toen Leentje me haar aanbod deelde, was ik meteen fan van de coachingsessies. Ten eerste omdat je op die manier langer met iemand kan samenwerken, door meerdere sessies per jaar. En vooral dit: ik kon al mijn vragen afvuren gezien het één op één is en niet in groep.
De onderwerpen koos ik zelf, van workflow tot klantenbinding en prijszetting. Fantastisch hoe transparant Leentje in alles is en het ook deelt. Ik heb niet alleen professioneel stappen gezet in deze coaching, maar zeker ook op persoonlijk vlak. En ben dan ook van plan om in de toekomst weer eentje in te lassen.
Ook koos ik voor Leentje omdat ze al jaren in het vak zit en voor mij een voorbeeld is qua creativiteit als fotografe, maar ook de ondernemer achter Leentje loves light. Je ziet meteen online dat ze veel ervaring en kennis heeft in marketing en ook het leiden van een succesvolle zaak. Zelf zat ik op dit punt dat “mijn hobby” uit de hand liep en ik ook wel nood had aan een plan van aanpak. En om maar aan te tonen hoe persoonlijk een coaching kan zijn, zelf word ik mama in 2019 en werd Leentje afgelopen jaar mama van Tristan. Dus wie kon me beter bijstaan bij die kwestie, het leek wel match made in heaven.
Merci Leentje voor de warme ontvangst met thee en koekjes!

05
06
Sarah van Praag testimonial

Sarah Van Praag

Een ontspannen namiddag ondergedompeld worden in de magische wereld van huwelijksfotografie. Gestructureerd kwamen al onze thema’s aan bod en kozen zelf waar we dieper op in wilden gaan.
Met als kers op de taart de échte praktijk tijdens de koppelshoot in Pellenberg, waarin we samen met Leentje zelf aan de slag gingen en velen van haar gouden tips en tricks kregen om het allerbeste uit het koppel, de setting en het licht te halen.

06
06
model posing for brand Yoga by Julz

hoeveel kost dat?

vanaf €280 excl. btw

één op één.
géén geheimen.
recht door zee.

alles wat je wil weten!

bekijk hier

wat mogelijk is

Elien en Nicolas huwelijk in Leuven

Uurtje Factuurtje

In een online meeting kan je me een uur lang bedelven onder de vragen. Ik heb geen geheimen voor je en deel al mijn kennis met je. PS. Domme vragen bestaan niet!

€280 excl btw
Enya Hooyberghs Hoogsensitiviteit

Vliegende Start

In een (online) sessie van 2 uur gaan we dieper in op jouw specifieke noden. We leggen jouw pijnpunten bloot en zoeken naar oplossingen. Je loopt buiten met concrete werkpunten en doelen.

€530 excl btw

Samen op Weg

In een traject van 3 x 1,5u werken we aan jouw evolutie. We bekijken je beelden, website, marketing en business. Ik geef je feedback en huiswerk, zodat we in een volgende sessie meteen een stap verder kunnen.

€1120 excl btw

kan je niet wachten om bij te leren?

laat me weten waarmee ik je kan helpen!

CLOSE