fbpx

Elke Jordens Unplug – voor een leven vol energie

Ik leerde Elke vorig jaar kennen, toen ik op zoek ging naar een persoon die 3 dagen op mijn rosse assistente, Floor de hond, kon komen letten. Elke was net gestart met haar zaak en kon naar eigen zeggen best een andere werkplek gebruiken. Ik weet nog hoe ze hier aankwam, met veel schwung, een sappig Limburgs accent, veel levenslust en fonkelende ogen. Ik wist meteen dat Elke veel in haar mars had. Ze was net begonnen met haar life coach traject en vertelde me dat ze andere wou helpen als ze vastzaten in hun job, in persoonlijke ontwikkeling, en het vinden van levensvreugde, energie en structuur in de chaos.

Niet veel later lanceerde ze haar website: Elke Jordens. Unplug. “In vier stappen naar een leven waar die innerlijke sprankel zodanig straalt dat het je omgeving verlicht”.

Unplug staat voor het ontkoppelen, loslaten van oude overtuigingen, angsten en niet-helpende patronen. Door je aandacht terug te brengen naar je hart en je buikgevoel, zal je stillaan leren om die diepere connectie met jezelf (terug) te vinden.  Hierdoor zal piekeren en overdenken, plaats maken voor andere dingen waar je plezier aan beleeft, met meer innerlijke rust en energie als gevolg.

Sindsdien volgde ik Elke, en volgde ik haar reis van life coach. Ik denk dat iedereen wil stralen zoals Elke straalt, niet?

We gingen dus shooten, foto’s voor haar website. En dan helpt het dat ik m’n klant al een beetje ken. Ik wist welke flair Elke heeft, ik kende haar stralende lach, haar verschijning vol energie. Geen gemaakt gedoe, maar back to basics. Een locatie zonder te veel poespas, goed licht, de juiste styling en alles klopte.

Wil jij ook dit soort business branding foto’s? Neem dan zeker een kijkje in m’n portfolio en contacteer me.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij