fbpx

Jessica De Block – Antwerp Avenue

Jessica De Block startte als prille twintiger haar eigen bedrijf: Antwerp Avenue. Aanvankelijk ontwierp en verkocht ze haar eigen telefoonhoedjes, maar inmiddels is Antwerp Avenue al veel meer dan een klein bedrijfje dat hoesjes verkoopt. Haar webshop draait op volle toeren, en tussen de soep en de patatten richtte ze enkele jaren geleden ook de groep Alfavrouwen op.

Alfavrouwen is community door en voor vrouwen, opgericht door Jessica en Amy Vandeputte van FastForwardAmy. Deze twee leerden elkaar kennen tijdens een coaching, ze werden besties en besloten hun krachten te bundelen. Met Alfavrouwen brengen ze ondernemende vrouwen dichter bij elkaar en bieden ze allerlei marketing & business gerelateerde online trainings aan.

Jessica De Block is een chick die niet stilzit. Dat ik bewondering heb voor al wat ze doet, op haar jonge leeftijd, dat steek ik niet onder stoelen of banken!

We gingen een klein uurtje shooten, want Jessica had nieuwe beelden nodig. Ze liet de keuze van de locatie volledig aan mij over, en guess what? We went for a pink location. Als je Jessica een beetje kent, weet jij dat die kleur haar handelsmerk is!

Enjoy! En hopelijk tot nog es, Jessica!

Wil je ook graag een Soulful Business Branding Shoot? Kijk hier voor de rest van mijn portfolio en contacteer me!

Jessica De Block photoshoot Jessica De Block photoshoot Jessica De Block photoshoot Leentje loves Light Jessica De Block photoshoot Jessica De Block photoshoot Jessica De Block photoshoot Jessica De Block Antwerp Avenue Jessica De Block Antwerp Avenue Jessica De Block Antwerp Avenue Jessica De Block photoshoot

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij