fbpx

Jackie James – Webshop

Britt is bezielster van Jackie James, een online shop met kledij voor de vastberaden vrouw. Kleurrijk en heel opgewekt, zo kan ik zowel Britt als haar kledij omschrijven. Britt, die al heel wat meemaakte en een half jaar na haar huwelijk, toen ze 6 maand zwanger was, haar soulmate en man verloor in een tragisch ongeval. Ze ging door, al was het eerst ploeteren. En stelselmatig wist ze dat ze méér wou met haar leven, zeker toen ze moeder werd van hun zoontje, James.

Haar mama en tante hebben al jaren een boetiek in Lokeren, dus mode werd er bij Britt met de paplepel ingegoten. En het gaat verder dan dat, want haar grootmoeder, Jacqueline, startte haar eerste kledingzaak in de jaren 50. It literally runs through her veins, én in de familie. Na het verlies van haar man werd het duidelijk dat ze, naast haar job als juriste, ook iets anders nodig had, een passie, om te blijven doorgaan. Haar creatieve uitlaatklep vindt ze in Jackie James.

Jackie, zoals haar grootmoeder werd genoemd, en James, naar hun zoon.

Zoals ze het zelf zegt, en ik alleen maar kan beamen: “Jackie James is a unique online fashion store for the fierce & feminine. We love mixing bold colours, making unexpected – yet wearable – combinations and empowering women along the way.”

Leentje loves Light verzorgde de beelden voor de lancering, alsook voor hun huwelijk. Ondertussen heb ik een samenwerking met Britt ‘s Jackie James, in de vorm van personal styling voor je business shoot. Als je een business branding shoot bij me boekt, kan je kledij lenen bij Britt. Zelf ophalen en terugbrengen. Laat me zeker weten of je Britt’s styling er graag bij wil!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij