fbpx

Indoor Baby shoot for the Prompers – Blumbergs

Noémi en Lodewick wilden zo graag een indoor baby shoot, of zeg maar family shoot, want Molly de zwarte labrador moest er ook ergens bij op!

Het doel? Foto’s voor de kerstkaartjes! En of dat kan! Altijd leuk als je weet dat je kan fotograferen met een doel!

Noémi en Lodewick zijn Leentje loves Light plakkers. Haha, & I love them for it. Nu 3,5 jaar geleden fotografeerde ik hun huwelijk, vorig jaar shootte ik hen als koppel voor Elliot & Ostrich (die shoot moet ook nog steeds online komen, shame on me), begin september fotografeerde ik het huwelijk van Lodewick’s broer (idem ditto, moet ook nog op de website), en niet veel later beviel Noémi van Eléonore.

Begin december ging ik dus bij hen op bezoek, voor hun indoor baby shoot met de 3 maand jonge Eléonore, in hun mooie appartement in Antwerpen, waar ze inmiddels al niet meer wonen. Voor hen voelde het ook een beetje als een afscheid aan hun eerste woonst samen, waar zoveel mooie herinneringen werden gebouwd. Noémi en Lode zijn een koppel uit de duizend. Omdat ik getuige was van zowel hun huwelijk als dat van Lode’s broer, weet ik veel van hen, en met sommige koppels schept dat toch ‘iets’ van band. Ik ken een deel van hun verhalen, van hun legacy, en nu was ik er ook om de eerste pro foto’s van hun meisje te maken.

En weet je wat ik durf zeggen? Deze shoot was niet de laatste.

PS. Weet je dat Noémi één van de leading ladies van MizBiz is? Een vrouw met ambities. Die weet waarover ze spreekt, beautiful inside & out. En wat bewonder ik haar daarvoor. See you soon, Noémi, op 1 van de volgende MizBiz events! xxx

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij