fbpx

Huwelijk in de Rentmeesterij Alden Biesen

Stephanie en Jos trouwden gisteren een jaar geleden in de Rentmeesterij Alden Biesen. ‘t Was zo’n dag van Beaufort 5 duusd en een lucht die soms echt pikzwart was met de bijhorende bakken regen. Maar iedereen weet, zeker in deze tijden, dat het weer er eigenlijk helemaal niet toe doet. Want, lekker melig, als ge elkaar graag ziet, zit alles snor!
Zo was dat ook op Stephanie en Jos hun dag.

Of wacht, ik moet eerst beginnen met een leuke anekdote. Zoals jullie weten is mijn zus weddingplanner en heeft mijn zus één dochter. Zoals jullie niet weten is Stephanie gynaecologe en werkte ze destijds in UZ Jette waar Joke’s gynaecologieafspraken waren toen ze zwanger was. ‘t Is nu niet zo dat Joke en Stephanie elkaar voor ‘t eerst ontmoetten tijdens Joke’s 8 weken echo, maar kom, toen ze ontdekten dat ze elkaar daar echt wel konden tegenkomen, was het ijs tussen die twee meteen gebroken. Team WonderWeddings ft Leentje loves Light ft Stephanie en Jos was geboren. En Steph en Joke kwamen elkaar nog menigmaal tegen in’t UZ, haha.

Maar dus, we waren hier voor een huwelijk. When a dutchie meets a belgian, ik weet niet waarom, maar da’s precies altijd ‘a recipe to an awesome party’. Zo ook met Stephanie en Jos. 2 goedlachse leukerds, allebei ‘van de Limburg’, in Nederland en België.
De voorbereidingen van hun dag waren niet zonder slag of stoot gegaan, maar kom, elke (huwelijks)dag heeft z’n kleine imperfecties. Die zijn ze nu alweer lang vergeten.
Trouwen deden ze in het kasteel van Rentmeesterij Alden Biesen, niet verkeerd daar! Effe met de bakfiets de heuvel af, aan een originele intrede was er geen gebrek.
De dag was een waar kinderfestijn. Alle kinderen van Stephanie’s nichten en neven waren van de partij, er werd een heus kinderanimatieteam voorzien en sandwichen met choco, veel choco. En snoep, dat ook!
Met de hulp van Joke, mijn awesome zus achter WonderWeddings, werd de lege schuur van de Rentmeesterij omgetoverd tot een magisch minimalistisch meesterwerk. Met de vader van de bruid die in de bierbranche werkt, werd de weg naar de tapkraan vlot gevonden, en, what else, de nederlanders moesten lachen met de belgen. En omgekeerd. Oh ja, natuurlijk kon ook dat niet ontbreken.

Dark days often result in the prettiest golden hours, dus staken we de straat over om 10 minuten te gaan dansen in het veld. Met slippers aan. In de netels. Maar Stephanie is er zo eentje die dat allemaal best vindt. En daarom zijn Stephanie en Jos één van mijn ideale klanten!

Bedankt dat ik erbij mocht zijn, toppers!
Alle liefs,

Leentje

The vendors: Jurk: Laure de Sagazan / Flowers & Styling: WonderWeddings / Venue: Rentmeesterij Alden Biesen


SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij