fbpx

Huwelijk in Kioskafe Poppel – het verhaal van Sophie en Dries

Een huwelijk in Kioskafe Poppel is altijd fijn. Om een of andere reden klopt het plaatje altijd. Je weet dat je klanten mensen gaan zijn die niet geven om etiquette of geforceerd stijf gedoe. Want daar wil Kioskafe allemaal niet voor staan. Het is een authentieke plek die gezelligheid uitstraalt. En het trekt ook gewoon de juiste mensen aan.

Zo ook Sophie en Dries. Ze schreven me dit.

Hoi Leentje, wij zijn Dries  en Sophie en stappen na 8 jaar in het huwelijksbootje *hoera*. Wij zijn normale mensen met een klein gezond hoekje af. We wonen in Wuustwezel in een blokhut midden in het bos. Wij houden van de natuur, de zon, reizen, nieuwe plaatsen ontdekken, lekker eten, paarden en rockabilly automeetings. Dries vind tattoeages en moto’s ook geweldig. Wij verwachten een ongedwongen, ontspannende superleuke trouwdag met alle mensen waar wij van houden. Als het even kan zou de zon ook nog van de partij mogen zijn. Voor de locatie van de trouwshoot hebben we niet meteen iets speciaals in gedachten, daarvoor rekenen we voor de volle 100% op jou, iets met onze paarden zou ook tof zijn (wij zijn allebei western ruiters). Aangezien we daar nier echt ervaring mee hebben maakt het allemaal niet uit! Voila dat was het ongeveer. Benieuwd of we matchen. Hopenlijk tot snel!

Ze leerden elkaar kennen als jobstudent in ‘den Decathlon’. En lieten elkaar niet meer los.

Ze boekten me ruim anderhalf jaar van te voren, voor de meest gegeerde datum van 2018, achttien nul acht was het! Sophie, ik wist meteen welk vlees ik in de kuip had met een bruid als haar. Altijd lachen, heerlijk enthousiast, en de liefste vibe die je van mijlenver kan voelen. Dries, ietwat rustiger, maar ook hij wist zeer goed wat hij wou. Het beloofde een droomdag te worden.

Ik heb me zelden zo welkom gevoeld. Ik denk dat de positieve vibe van de dag en de kilometers aan glimlachen jullie ook niet onberoerd gaan laten!

Check it out!

The awesome vendors of the day: Bridal Dress: Pronovias / Groom Suit: Cafe Costume / Venue: Kioskafe / Ceremony: Stories by Mabel / Music: Ellis Grace Wilson / Cake buffet: Baked

En hier nog eens de teaser, voor diegene die een selectie van 45 beelden in een heerlijk opzwepend snel filmpje willen zien!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij