fbpx

Huwelijk in Warredal met La Sensa Weddings

Heleen en Gio trouwden iets meer dan een jaar geleden in Warredal, een prachtig domein ten midden van de natuur. Het koppel had La Sensa Weddings onder de arm genomen om het hele outdoor feest te organiseren en te stylen. Enkele maanden eerder had ik Heleen en Gio al ontmoet voor hun wettelijke trouw in Wilrijk, en had ik hun mooie familie al leren kennen. Het was een dag waarnaar ik lang had uitgekeken.

‘s Ochtends werd ik verwelkomd op de typisch warme, Limburgse manier. Koffietje hier, koekje daar. De sfeer was lekker los, met een klein tikkeltje gezonde zenuwen. Kirsten van La Sensa was ook al van de partij. De vibe zat goed. Je hebt zo van die dagen.

Na het bezoek aan een afgeladen volle kerk voor het officieel gedeelte, zakte de hele bende af naar het Warredal, een prachtige plek in de bossen van Neeroeteren, in het verre maar oh zo gezellige Limburg. Een huwelijk in Warredal geeft je onnozel veel mogelijkheden. Heleen en Gio gingen voor de full package: een grote tent werd op het centrale grasveld gezet in een summery lounge sfeer. Ook werden de kamers in het hotel ingenomen en werden alle boomhutten in het bos ingepalmd door hun vele vrienden en familie. Het werd een beleving om U tegen te zeggen.

Er werd gefeest. Zwaar gefeest. Dat feesten werd zelfs verder gezet in hun zogenoemde ravecave. Niet echt een cave maar een klein houten huisje op 50m van de tent waar een 2e DJ tot in de vroege uurtjes de beste Tomorrowland beats de boxen uit knalde.

En toen werd het stil en konden de eekhoorns eindelijk slapen.

Enkele uren later rolden de party animals uit hun boomhutten en lieten ze het bos voor wat het was. De ene katerkop na de andere kwam de tipi’s binnengesloft, waar een heuse brunch geserveerd werd, én weddingcake leftovers. Het was goed geweest. En het bos kwam terug tot leven.

Wedding planning, bloemen & styling: het wonderlijke team van La Sensa / houten borden & uitnodiging: Elisa Guarraci 

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij