fbpx

Huwelijk in Verbeke Foundation

Cathérine en Kande huwden in september in Verbeke Foundation. Een plek die al heel lang op mijn wishlist stond. Wat was ik blij dat ik er eindelijk een huwelijksreportage mocht maken! Cathérine en Kande kennen elkaar al heel erg lang. They go wayyyyy back, zoals ze wel eens zeggen.

Qua keuze voor hun trouwlocatie moesten ze het niet heel erg ver zoeken. Kande’s zus was 2 jaar eerder ook al in Verbeke Foundation getrouwd. Moest je hier nog nooit geweest zijn, zeker eens doen. Het is een absurd gekke plek waar allerlei kunstwerken tentoongesteld worden in een boeltje ongeregeld. Zo in chaos dat het weer leuk wordt. Niet verschieten, er zijn heel wat rare dingetjes bij… Dat deze plek ontzettend fotogeniek is en heel erg interessant voor huwelijksfoto’s, moet ik jullie wellicht niet vertellen! We hadden niet heel lang tijd, zo’n 20 minuutjes denk ik, maar op deze locatie kan je echt eindeloos blijven experimenteren met alle leuke gekke plekjes en grafische vormen. Ik keer er dus zeker nog eens terug.

We fotografeerden een hele dag en ook kwam de Leentje loves Light PhotoBooth zorgen voor nog wat meer plezier en vertier. Sanne zorgde voor de foto’s op het avondfeest.

Bridal dress: Pronovias / Groom suite: Cafe Costume / Flowers: Flowered by Juliette  / Avondfeest fotograaf: Sanne De Block

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij