fbpx

Huwelijk de Filatuur voor Delphine & Misja

Verleden herfst fotografeerde ik in de Filatuur het huwelijk van Delphine en Misja. Ik ken Delphine al lang, in een vorige job werkte ze ook in de huwelijksbusiness en waren we zelfs al eens samen in Barcelona voor Barcelona Bridal Week!

Toen ze een paar maanden later verloofd was kreeg ik een super enthousiast mailtje en niet veel later zaten we met z’n drieën wijntjes te drinken in BLEND in Brugge! Het was mega gezellig, en hoewel het op dat moment nog 1,5 jaar was tot hun huwelijk, kreeg ik er al meteen kei veel zin in!

M’n zus WonderWeddings kende Delphine ook al, dus ook voor de styling moest ze het niet ver gaan zoeken. Samen vonden ze hun droomlocatie en het plannen kon beginnen!

De dag begon gewoon lekker bij hen thuis. Een prachtig verbouwd pand, waarin ze zich in 2 verschillende kamers klaarmaakten. Heel handig voor ons! Ook hun kat mocht niet ontbreken in het ochtendgebeuren. Ze gedroeg zich als een ware diva en poseerde als nooit tevoren.

We namen de portretten op 2 verschillende locaties, wat altijd een aanrader is. We genoten van de kleurenpracht die de herfst te bieden heeft in een naburig klein natuurdomeintje, en daarna reden we door richting Aalst waar de feestzaal gelegen is. Daar konden we nog iets totaal anders doen in een meer urban karakter, tussen de oude fabrieksgebouwen. Wat hou ik van deze diversiteit aan beelden!

De ceremonie werd magisch in elkaar gestoken en gebracht door Stories by Mabel, in een waar kaarslichtsprookje. Het weinige licht was niet altijd gemakkelijk, maar magisch, dat was het wel! Snel werd me duidelijk dat het een memorabele avond zou worden, wanneer cantusgezang weerklonk bij het begin van het diner en de pintjes rijkelijk begonnen te vloeien.

Benieuwd naar de leveranciers?

Jurk: gemaakt door Delphine’s mama / Bloemen: Wildflowers & Wodka / Pak: Café Costume / Styling & Coördinatie: WonderWeddings / Second Shooter: Eline Tasma / Catering: Very Food

 

   

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij