fbpx

Gudrun Hespel – The Fittest You

Ik ken Gudrun Hespel al een tijdje. Zo’n 4 jaar denk ik. We trainden in een ver verleden nog samen bij Crossfit Leuven. Daar shootte ik haar een eerste keer, voor de kalender die we toen maakten ten voordele van Music for Life. Onze wegen bleven met de regelmaat van de klok kruisen. Gudrun’s healthy lifestyle blog die ze bijhield op instagram en op haar website werd super succesvol, ze schreef een boek en had regelmatig nieuwe beelden nodig.
Insert Leentje. Vorig jaar gingen we een tweede keer shooten, op het atletiekveld van Kessel-Lo. En enkele weken geleden deden we dat nog es over, deze keer in Gudrun’s nieuwe thuishaven: het mooie Hoegaarden.
Ondertussen heeft Gudrun haar eigen zaak ‘The Fittest You‘, waar ze focust op coaching voor ‘a fit mind, a fit body and fit food’. Ze bouwde heel wat op met haar Instagram kanaal en boomde helemaal tijdens de Corona crisis met haar online workout programma ‘Coronabs’. Ook haar boek, het gelijknamige The Fittest You werd ineens in de TOP 5 van Bol dot com gekatapulteerd.

Zo wordt ze omschreven: “GUDRUN HESPEL is een vrolijke psychologe, sportfanaat, foodlover en een van de populairste fitbloggers van België. Als tiener en jonge twintiger worstelde ze met eetstoornissen en emotionele dieptepunten: ze moest er allemaal door om te ontdekken dat een mager lijf je niet gelukkig maakt, maar wel de liefde voor je lijf en voor jezelf, en het fitte en gebalanceerde leven dat daaruit volgt. Sindsdien inspireert zij via haar blog en Instagram. Zij is door Women’s Health verkozen als ambassadeur van een gezonde levensstijl.”

 

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij