fbpx

Golden hour wedding shoot voor Yuko en Jens

Of ik terug uitkijk naar wéér een golden hour wedding shoot? Zijt maar zeker. De lente is around the corner dus als dat virus nu es snel kan verdwijnen kunnen we weer shoots beginnen inboeken! Ik heb er zo’n zin in!

Met het hele Corona gedoe heb ik me voorgenomen om m’n website eindelijk eens deftig onder handen te nemen, dus hier komt ie… De wedding shoot in golden hour van Yuko en Jens!

Kennen jullie Noemi Yuko al? Toen ze me mailde had ik nog nooit van haar gehoord. Wist ik veel welke ambities ze had… Maar wacht, we gaan te snel…

Yuko en Jens trouwden vorig jaar in Hawai. Met hun tweetjes, zonder veel tierlantijntjes. Yuko nam haar tripod en haar camera mee (duhhh) en ze slaagde erin om zelf een aantal mooie kiekjes van hun trouwtje vast te leggen. Fast forward, enkele maanden later, mailt ze me. Of ik een wedding shoot met hen wil doen. Liefst met golden hour, in de heide. Guess what, ik kick op golden hour en hou van de heide. Gingen we doen.

En hoewel ik eigenlijk, i know, stereotiep, een bruid in een lang wit kleed en een bruidegom in een kostuum verwachtte, moet ik nadien beseffen dat hun lekker speelse outfit HELEMAAL bij hen paste.

Eigenlijk ook veel makkelijker, met een korte jumpsuit foto’s maken. We hebben gelachen, gesprongen, gedanst, gerend. Aan vrolijkheid geen gebrek bij deze twee. Ook hadden ze hun beide getuigen meegebracht (niet opgenomen hier in de reportage), en maakten we ook nog wat heerlijk luchtige foto’s met hen erbij.

Maar nu terug naar Yuko. Enkele maanden na hun shoot lanceerde ik mijn Marketing & Business workshop voor fotografen. En Yuko? Ze was de eerste die boekte. Ik verschoot me een ongeluk, want ze had me helemaal niet verteld welke ambities ze had.

Op de dag van de workshop, in november, leerde ik dat ze net haar job als bediende had opgezegd en helemaal ready to go was om de sprong te wagen als zelfstandig fotografe. En zie haar nu mannekes, zie haar nu! She’s rocking this like a machine!

Omdat ik van ‘support your colleagues’ hou: ga eens naar haar werk kijken. Ze knalt, en ze is de liefste! In juli gaat ze mee second shooten met mij in Italië, want zulke huwelijken wil ze stiekem ook, en dat ze gedreven en gepassioneerd is, dat kan niemand ontkennen!

And for now: geniet van deze gouden beelden van Yuko en haar Jens. Wat word ik er instant blij van, en ik gok jullie ook!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij