fbpx

Golden Hour Love Shoot

Tom vroeg me een paar maanden geleden informatie voor een love shoot. Hij wou dit als cadeau geven voor de verjaardag van zijn vriendin, Tamara. Leuk, leek me. Na enkele emails hadden we een datum geprikt. Het zou een winter shoot worden. Het moest er spontaan aantoe gaan, want beiden zijn geen fan van geposeerde foto’s. Ik garandeerde hem dat dat allemaal goed zou komen.

Op een koude decemberdag tussen Kerst en Nieuw spraken we af op de Kalmthoutse Heide. Altijd afwachten wat het weer zo brengt, in december. Maar ‘s ochtends had ik het al in’t snotje. Deze dag zou een droom worden. Gelukkig had ik op de late namiddag met hen afgesproken. Mijn droom werd werkelijkheid. Golden Hour was nog nooit zo golden geweest. Tom en Tamara kwamen, straalden, liepen en dansten. En ik nog meer.

De Kalmthoutse Heide. Ik ben er al zo vaak geweest. Zeker 20 keer, waarvan minstens 15 keer om te shooten. En vaak zelfs is Floor, mijn rosse Cocker Spaniel mee. Zo ook deze keer. Ze zorgde zelfs voor nog meer plezier (en ze is ook een beetje golden, haha).

Wil je ook zo’n mooie (en hopelijk ook golden) wintershoot? Mail me dan, want je kan je niet inbeelden wat voor moois dit seizoen te bieden heeft! Voor de mooiste foto’s, shooten we best heel vroeg (oh zo’n mooie mist) of in de late namiddag! Vraag gerust meer info, ik kan jullie met mijn golden hour apps perfect vertellen op welk tijdstip we moeten beginnen shooten!

Hier vind je een (kleine) selectie van de foto’s!

  

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij