fbpx

Fotoshoot tussen de zandbergen

Of ik een fotoshoot tussen de zandbergen van het plaatselijke bouwbedrijf zou zien zitten? DeuH. Elisa en Olivier waren niet aan de zoveelste ‘we gaan eens wandelen in de natuur’ reportage. En of ik enthousiast was voor dit idee! Elisa deed al het voorbereidende werk, als in bedrijf contacteren en expliciete toestemming vragen. Het was een prachtige herfstdag, zo eentje waar je meteen je jas uitspeelt en alle vitamine D wil opslorpen.

Ze had haar jongens in de tofste outfits gestoken (Cos Kids) en we gingen op verkenning. Zandbergen, veel stenen, en veel machines en modder: alles waar haar boysband helemaal excited van werd. We moesten niks dirigeren, want alles ging vanzelf. Inclusief tranen van iets te hard te rollenbollen van boven op de berg naar beneden. Inclusief zand in de mond, what else?

Dat dit beter is dan een binnenspeeltuin staat buiten kijf. Na een uur waren de jongens zichtbaar bekaf. En mama en papa waren blij dat ze rust zouden hebben voor een paar uur.

Ook een fotoshoot tussen de zandbergen op een bouwbedrijf of  een andere ietwat bijzondere locatie? Check m’n portfolio hier en contacteer me!

 

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij