fbpx

wees lief voor jezelf

en durf eens kijken met vrouwelijke zachtheid

female freedom

ik zoek samen met jou naar schoonheid, en die vind ik in de kleinste dingen

vrouwelijke zachtheid

just so you know

Ik ga niet voor 'sexy'...

Het is mijn missie dat je je mooi voelt. Dat je kan stralen in je puurste vorm, dat je kan vergeten wat de rest van je denkt.

Ik ga je niet in uitdagende poses boetseren, integendeel. Ik leg met zachtheid vast wie jij bent. We zetten een muziekje op waar je rustig van wordt.

... maar ga op zoek naar fragiliteit...

Dit doe je in eerste plaats voor jezelf. Omdat je gezien mag worden. Omdat je die onzekerheden een plaats mag geven. Omdat je fragiel opstellen iets heel schoons is. Omdat jij gevierd mag worden, in de weg die je aflegt.

female elegance

...en naar vrijheid.

Ik ben niet zo voor schoonheidsidealen. Ik geef toe, ik heb dat moeten leren. Ik voel me nu beter en vrijer in m'n lichaam, en wil je dat gevoel ook meegeven.

Ik luister, voel aan, kijk, en leg vast. Ik geloof dat ik daar best goed in ben.

Drinken we er een glaasje op?

vrouwelijke schoonheid fotoshoot

de prijs

Altijd inclusief downloads en print krediet.

vrouwelijke vrijheid

Ik neem m'n tijd. Want deze foto's komen niet tot stand als we gehaast zijn. Ik kijk niet op m'n klok, ik kijk enkel naar jou en naar het licht.

We genieten van die tijd. Ik luister.

Deze foto's zijn er voor altijd. En daarom wil ik dat je bij elke female fragile freedom sessie niet alleen digitale bestanden krijgt, maar ook iets tastbaar.

Foto's op een mooie print, een album, of een prachtige vergroting in een kader.

Om stiekem te koesteren of juist om mee te pronken.

Ik werk met een shootfee van €250. Die covert alle voorbereiding, een call, het zorgvuldig kiezen van een gepaste locatie, het versturen van een pdf vol tips, en het fotograferen zelf.

Na onze reportage ga ik aan de slag en kies ik heel zorgvuldig de beelden uit waarop jij straalt. Ik bewerk de beelden met evenveel zachtheid. Ik zorg dat de sfeer van het moment helemaal terugkomt en maak een slideshow die die puurheid doet uitstralen.

Tenslotte kan je kiezen uit 3 verschillende collecties, telkens met een aantal hoge resolutie downloads én een tegoed voor mijn online fotowinkel.

Collecties starten bij €790.

artistiek naakt shoot in de natuur

vraag de brochure aan

FAQ

Moet ik per definitie naakt?

Fotografeer je enkel buiten?

Ja, voorlopig wel. Ik ben een blotenvoeten buitenkind en ik merk bij mezelf dat mijn creatieve flow het best borrelt als ik zuivere lucht inadem.

Om deze reden is het aan te raden om een shoot in te plannen wanneer de temperaturen mild zijn. Tenzij je een geoefende eskimo bent.

Niets moet, alles kan. Alles gaat volgens jouw wensen.

Wil jij toch nog steeds een zachte trui aanhouden, of voel je je op je mooist in het hemd van je lief? Of kocht je speciaal voor deze sessie een nieuw setje lingerie?

We kijken samen wat past in de sfeer, omgeving en bij jou als persoon. Wil je op't eind gewoon in je meest pure vorm gefotografeerd worden? Dan werken we daar naartoe. Ik zal je nooit pushen, dat beloof ik.

Komen mijn foto's online?

Mag er iemand bij de shoot aanwezig zijn?

Deze reportages zijn opgebouwd rond fragiliteit. Ik begrijp helemaal dat jij dat niet te grabbel wil gooien op het internet. Daarom wordt er altijd overlegd welke beelden eventueel online zouden komen.

Ik vraag dus altijd jouw expliciete toestemming.

Best niet. Mijn beste werk komt tot stand als ik jou de aandacht kan geven die je verdient. Andere meningen brengen me vaak van de wijs, en jou waarschijnlijk ook.

Daarom raad ik af om iemand mee te brengen.

Ik ben geen onaangenaam gezelschap, beloofd!