Wees lief voor jezelf

en durf eens kijken met vrouwelijke zachtheid

Ik zoek samen met jou naar schoonheid, en die vind ik in de kleinste dingen.

Just so you know…

Ik ga niet voor ‘sexy’…

Het is mijn missie dat je je mooi voelt. Dat je kan stralen in je puurste vorm, dat je kan vergeten wat de rest van je denkt. Ik ga je niet in uitdagende poses boetseren, integendeel. Ik leg met zachtheid vast wie jij bent. We zetten een muziekje op waar je rustig van wordt.

… maar ga op zoek naar fragiliteit…

Dit doe je in eerste plaats voor jezelf. Omdat je gezien mag worden. Omdat je die onzekerheden een plaats mag geven. Omdat je fragiel opstellen iets heel schoons is. Omdat jij gevierd mag worden, in de weg die je aflegt.


… en naar vrijheid.

Ik ben niet zo voor schoonheidsidealen. Ik geef toe, ik heb dat moeten leren. Ik voel me nu beter en vrijer in m’n lichaam, en wil je dat gevoel ook meegeven.

Ik luister, voel aan, kijk, en leg vast. Ik geloof dat ik daar best goed in ben.

Drinken we er een glaasje op?

Ik neem m’n tijd. Want deze foto’s komen niet tot stand als we gehaast zijn. Ik kijk niet op m’n klok, ik kijk enkel naar jou en naar het licht.

We genieten van die tijd. Ik luister.

Deze foto’s zijn er voor altijd. En daarom wil ik dat je bij elke female fragile freedom sessie niet alleen digitale bestanden krijgt, maar ook iets tastbaar. Foto’s op een mooie print, een album, of een prachtige vergroting in een kader. Om stiekem te koesteren of juist om mee te pronken.

Ik werk met een shootfee van €290. Die covert alle voorbereiding, een call, het zorgvuldig kiezen van een gepaste locatie, het versturen van een pdf vol tips, en het fotograferen zelf.

Na onze reportage ga ik aan de slag en kies ik heel zorgvuldig de beelden uit waarop jij straalt. Ik bewerk de beelden met evenveel zachtheid. Ik zorg dat de sfeer van het moment helemaal terugkomt en maak een slideshow die die puurheid doet uitstralen.

Tenslotte kan je kiezen uit 3 verschillende collecties, telkens met een aantal hoge resolutie downloads én een tegoed voor mijn online fotowinkel.


Altijd inbegrepen


vanaf €880 excl btw (shootfee + collectie)

  • Voorbereidende call
  • Hulp bij moodboard
  • Hulp bij locatiekeuze
  • Rust en een luisterend oor
  • Een aantal digitale bestanden (in pakketten) en prinskrediet!

to female fragile freedom

instagram

logo Leentje loves Light blauw

Fotograaf en mentor voor durvers
gevestigd in België, werkt wereldwijd

Leentje loves Light, Sint Servaasstraat 6,

3212 Pellenberg

BTW: BE0563.555.053


Links

Privacy policy Algemene voorwaarden