fbpx

Female fragile freedom – H.

H. zag de shoot van Shari en voelde zich onmiddellijk geïnspireerd. Ze was mogelijks nog duidelijker in haar mail, al had ze even een klein stresske omdat haar haar toch wel beduidend korter was dan dat van Shari. Anders gezegd: ze kon zichzelf er niet achter verstoppen.

Ik hou wel van uitdagingen, om te fotograferen zonder bedekking, zonder stofjes, en het nog steeds heel sereen, mooi, rustig, ademend, ontspannend en verrijkend te houden. Want zo voelde het voor H. Ze wou haar lichaam vieren. Ze was, is er trots op. Een lichaam dat ze door de jaren heen liever is gaan zien, een lichaam dat haar vreugde heeft gegeven, een lichaam dat haar al 40 jaar op voeten heeft gedragen.

Fier was ze. Fierce ook wel.

En net als Shari deed ze dit in de eerste plaats voor haarzelf. Ze kwam van het verre Limburg helemaal naar mijn Pellenberg gereden. Ik had locaties gespot die op haar lijf geschreven waren. Ze sprong gedwee over de prikkeldraad met het bordje ‘privé’. Dàt veld waarvoor ik was gaan rondhoren bij de boerende buren, en waarvan ik wist dat de eigenaar het totaal niet erg zou vinden dat we daar effe een naaktshoot zouden gaan doen. Want ook dat vind ik belangrijk. Tot nu toe deed ik mijn female fragile freedom shoots altijd buiten, maar ik wil vernieuwend zijn, ik wil het doen op plaatsen die passen bij verschillende persoonlijkheden. Ik wil niet telkens naar dezelfde rustige plekken gaan.

H. was blij met de foto’s. Ze moest de beelden even laten bezinken, want het deed wat met haar. Ze bleef kijken naar de slideshow, en besliste pas na een tweetal weken welke beelden ze graag wou. Jezelf graag zien, ook op beeld, soms heeft ook dàt tijd nodig. H. vond het helemaal goed dat ik deze beelden online zette, maar ze wou niet herkenbaar zijn. Hebben we gefixt.

Want oh ja natuurlijk. Dit soort beelden zijn van grote persoonlijke waarde. Ze stralen (zelf)vertrouwen uit, maar zijn ook erg intiem. Dus ik luister naar jou en je wensen. Ik zet nooit iets online waar jij je niet comfortabel bij voelt. Ik wil jou doen stralen. Soms enkel voor jezelf, en soms ook een beetje voor anderen.

Female fragile freedom. Soms erg fragile. Soms erg freedom.

Ben je ook geïnteresseerd in een female fragile freedom shoot? Laat me dan snel iets weten! Contacteer me hier!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij