fbpx

Familieshoot in Leuven met de tweejarige Melvin

Vorige zomer kondigde ik mini sessies aan. Ik doe dat soms, daarover later meer, want ook dit jaar zullen ze plaatsvinden! Céline stuurde meteen dat ze heeeeeeel erg graag een familieshoot wou doen met de tweejarige Melvin en haar man. Ik ken Céline al langer, ooit zweetten we samen in de box van Crossfit Leuven. We bleven elkaar volgen, des te meer omdat onze zoontjes quasi even oud zijn.

Céline is er zelf ook eentje die van aanpakken weet. Ze transformeerde een oude loods naar haar eigen Fit by Fonda fitness walhalla, waar ze zich focust op het trainen van vrouwen. Niet tot sixpack fitnessmodels, haar missie is vooral om de doorsnee vrouw goed in haar vel te laten voelen, terwijl ze beweegt. Ook specialiseert ze zich in pre- en postnatale fitness en beweging.

Terwijl we in de vroege avond de mini sessie deden, maakte ik in de ochtend een reportage van Céline in haar Fit by Fonda habitat. Deze foto’s, die al zeg ik het zelf, echt da bomb zijn, komen ook weldra op de blog! Maar dus: de mini familieshoot. Wat had ik er zin in. Céline en haar gezin zijn er zo die thuishoren bij het vinkje ‘ideale klant’. Ze zijn een tikkeltje prettig gestoord en staan super positief in het leven, al geven ze ook toe dat dat leven niet altijd rozengeur en maneschijn is. (Waarmee ik dus bedoel: niet alleen de high’s komen in beeld). Ik kan op korte tijd op een leuke manier met hen connecteren. Ze zijn niet vies van wat zand aan hun schoenen of hooi in hun haren, hebben een heerlijk gevoel voor stijl zonder afgelikt te zijn, en houden van avontuur. Dat alles geven ze zo hard mee in de opvoeding van Melvin, wat maakt dat deze shoot er eentje was die nog lang bleef nazinderen, en een brede smile op mijn gezicht brengt.

Wil je dit gezin en hun avonturen (letterlijk dan?!) volgen? Kijk dan even mee op hun Instagram ‘a little wilder’!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Wat mooi weer Leentje! Zoveel liefde! 🙂

ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij