fbpx

Eva Daeleman ft. Yoga by Julz

Eva Daeleman stond model voor de duurzame yoga collectie van Yoga by Julz, het ecologisch merk van Julie De Laet. Toen de winter mild was trokken we ons terug in het schattigste strandhuisje. De zon scheen eventjes binnen, en we maakten het ons gezellig. Zowel Julie als Eva hadden een aantal magic accessoires meegebracht en ik werd helemaal meegenomen in de wereld van de kristallen en droogbloemen en yoga en maanstanden en geurige stokjes waarvan ik de naam ben vergeten.

Ik noem mezelf niet bepaald een big believer in alles astronomisch en maan shizzle en ik doe zelf niet echt aan meditatie en ik geef het toe… ik lees me ook niet echt in. En weet je? Nét daarom vind ik het zo immens verrijkend om vrouwen te fotograferen die wél volgens dit ritme leven. Want omdat ik mezelf er niet op toeleg wil absoluut niet zeggen dat ik er geen interesse in heb, en dat ik het niet boeiend vind om ernaar te luisteren en omringd te zijn door 2 zielen die zich erin verdiepen. Integendeel. Ik geniet ervan mezelf te verrijken met andere visies.

Het lijkt misschien dat ik enkel foto’s maak, maar niets is minder waar. De mooiste beelden komen tot stand wanneer je een dialoog kan voeren. Wanneer de interesse er is. Wanneer je tot de mensen hun ziel probeert te geraken. Wanneer er kleine flarden van mensen hun persoonlijkheid en persoonlijk leven gedeeld worden.

Of het met de ene persoon beter klikt dan met de andere? Zeker en vast. Maar ik voel me redelijk zeker dat ik kan zeggen dat de vrouwen die ik tot nu toe mocht fotograferen, hélemaal bij Leentje loves Light pasten. Merci daarvoor!

Kennen jullie Julie? Ik shootte vorige zomer de campagne van haar yoga wear collectie Yoga by Julz. De laatste maanden heeft ze echter nog een prachtige business uit de grond gestampt! Insert Coaching by Julz, een traject waarbij ze ambitieuze mama’s helpt om hun droomtraject op de rails te krijgen. Een prachtig initiatief, wat doet ze dat toch goed!

En kennen jullie Eva al? Eva Daeleman was in een vorig leven radio presentatrice, tot ze daar allemaal een beetje genoeg van kreeg en sinds enkele jaren leeft voor vertellen, coachen, over het strand wandelen, podcasten, boeken schrijven, yoga geven en nemen, veel reizen, mediteren, en allicht nog véél meer. Een creatieve duizendpoot, zo kunnen we haar wel noemen. Ze is een wandelende inspirator, met de mooiste aanstekelijke lach.

Die twee samen, ook al kenden ze elkaar nog niet. Magic. Het leek alsof we elkaar allemaal als de beste kenden, de vibe was er. Chill music on. Pukka theetje. Kleir.

Het was winter, maar het leek zomer.

Bedankt dat ik erbij mocht zijn! En sowieso, Eva en Julie, tot nog eens!

Liefs, Leentje

 

Wil je ook graag een SOULFUL BUSINESS BRANDING SHOOT boeken? Contacteer me dan via deze pagina! Soon more info online!

 

PS neem eens een kijkje op: Yoga Kledij Yoga by Julz (foto’s door yours truly)/ voor ambitieuze mama’s Coaching by Julz / Eva Daeleman de creatieve duizendpoot en het project dat ze samen met haar man Stijn runt: elke dag vakantie

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij