fbpx

Elliot and Ostrich – Campaign Shoot

Elliot and Ostrich is het nieuwe high end juwelenmerk van Jennifer Elliot. Leentje loves Light verzorgde de campaign shoot, in begin augustus.

Het was winter toen Jennifer me contacteerde. Ik zag een gedreven jonge vrouw. Haar ogen fonkelden. Ze was namelijk bezig met de ontwerpen van haar eigen juwelenlijn. We spraken wel 2 uur, over welke sfeer ze graag wilde creëren, en dat het geen dertien in een dozijn juwelenshoot moest worden. Net daarom kwam Jennifer Elliot bij mij terecht. Ze geloofde dat ik aan storytelling kon doen, dat ik een visueel sterk verhaal kon maken met beelden die je zouden laten wegdromen. Ik had er alvast niet normaal veel zin in.

Het team werd vakkundig bij elkaar gezocht, de styling werd geperfectioneerd, en toen onze shootingdag eindelijk was aangebroken, bleek het weer ons super welgezind. Hiervoor gingen we. Een warme gloed, sunkissed skin en de juwelen van Elliot and Ostrich die schitterden. Deze juwelen zijn trouwens niet zomaar juwelen. Jennifer Elliot selecteert de stenen en diamanten vakkundig uit, en reist meerdere keren per jaar richting Afrika om de beste keuze te maken. Het resultaat is een gesofisticeerde, elegante juwelenlijn. Allemaal in goud, gecombineerd met diamant of edelstenen. Het ‘Ostrich’ in de merknaam, refereert naar het struisvogelei, de symboliek achter haar roots in Afrika.

Mooi toch?

Ondertussen werkten Elliot and Ostrich en ik nog samen voor een tweede shoot, en wie weet zitten er nog mooie samenwerkingen in de pipeline! Ik ben alvast fan!

Juwelen: Elliot and Ostrich / Model: Florence Naessens / Styling: Madeline / Hair & MU: Sharina Degeest

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij