fbpx
MENU

Ellen.

Ik leerde je in 2009 kennen als de blonde spring in’t veld op ons Wipe-Out avontuur in Argentinië. Als 10 geschifte Belgen en 10 nog zottere Nederlanders bij elkaar worden gezet op een KLM vliegtuig naar Buenos Aires kon het alleen maar leuk worden. Een week om nooit te vergeten. En waarover we nog heel vaak herinneringen zouden ophalen.

Dat je me 2 jaar later vroeg om je huwelijk te fotograferen, terwijl je wist dat ik dit nog nooit had gedaan. Damn, you got me there.

Ik hield de boot effe af, maar je kon me – zoals alleen jij dat kan – overtuigen met je enthousiasme en positivisme. BAM. Daar werd ik effe omgedoopt tot huwelijksfotograaf. Wat daarna volgde kon ik niet geloven. Op korte tijd kreeg ik een 10 tal aanvragen binnen. Waar kwam dit ineens van? En toen liet je me ineens out of the blue weten dat je kei veel reclame voor me had gemaakt op een trouwforum. En dat je al deze mensen naar mij ging sturen. En zo was ineens – voor ik het wist – mijn eerste seizoen volboekt.

In september volgde dan jouw huwelijk nog, gelukkig was ik toen al een beetje geoefend. Ik zal het altijd een eer blijven vinden dat je het me vroeg, en zal altijd zo dankbaar blijven welke rol je erin hebt gespeeld.

Fast forward. 2016. Vele huwelijken voor mij, en jammer genoeg ook vele (veel te veel) behandelingen voor jou later. En toch bleef je altijd lief, het zonnetje, en bovenal heel sterk. Sterk bij elke tegenslag die op je pad kwam. Diep respect heb ik voor je, altijd gehad.

Lieve Ellen, je bent er niet meer nu. Ik zal je vrolijke smoel en je mooie glimlach missen. En ik zal iedereen vertellen, als ze vragen hoe ik huwelijksfotograaf ben geworden, dat alles is begonnen met een grote duw in mijn rug, door een blonde stoot, met de naam “Ellen van Ginneken”.

Ik klink op jou, met een glasje cava, en wie weet, straks, een B52!

En psstttt…. ik heb je trouwfoto’s teruggezocht én gevonden. Oh boy… what were we thinking??? Ik hoor u al schaterlachen als ik da tegen jou zou zeggen! <3

Lots of love, Leentje

remember-ellen_0001 remember-ellen_0002 remember-ellen_0005 remember-ellen_0003 remember-ellen_0004remember-ellen_0007

Comments
Add Your Comment

CLOSE