fbpx

Koppel Shoot in Bali met Gertrud en Felix

Enkele maanden geleden deed ik een koppel shoot in Bali met Gertrud en Felix. Ik was in Indonesië op vakantie en het lot bracht ons samen. Mensen die me een beetje kennen weten dat ik echt helemaal crazy word als ik golden light spot. Guess what, in Bali is dit bijna iedere dag het geval.

Gertrud en Felix leven de meerderheid van het jaar in Bali. Ze komen terug naar Europa voor enkele maanden, hoofdzakelijk om yogalessen en workshops te geven. Gertrud is freelance medisch schrijfster en een yoga instructrice bij ‘Go with Gertrud’, Felix is een acteur en movement coach. Ik durf wedden dat het je opvalt dat deze twee erg veel trainen! Ze hebben zowat hun hart verloren in Bali en beslisten dat dit eiland hun toekomstige thuis zou zijn. Hoe awesome is dat?

We ontmoetten elkaar op de kliffen boven Nyang Nyang beach. Niemand van ons had deze plek ooit bezocht, maar we hadden ‘gehoord’ dat dit strand en de omgeving magisch waren. Ik deed mijn Google satelliet huiswerk en maakte vreugdesprongen wanneer mijn chauffeur me afzette op ons meeting point. Het uitzicht van bovenaf op de oceaan was adembenemend. Niet veel later arriveerden Gertrud en Felix op hun scooter, en we stapten 20 minuten beneden naar het strand.

Wilde zee, wilde stranden, en zelfs groene velden waar de koeien hun sporen van bestaan hadden achtergelaten, en de duizenden insecten die komen door die sh*t. Mijn enkels en benen staan nog steeds vol van de beten… Maar dit vergat ik snel door de aanwezigheid van dit leuk, liefdevol, knap koppel in het best mogelijke licht.

Yes, because Leentje loves Light! Ik ben m’n eigen naam nog steeds waard, I guess!

Ik reis nog steeds naar exotische of ijkoude locaties! Dus als je in bent voor iets gek, aarzel niet om mij te contacteren! Ik ben er zeker van dat we iets kunnen regelen!

          

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij