fbpx

Collectie Yoga by Julz

Of ik de nieuwe duurzame collectie Yoga by Julz wou shooten? Julie had het helemaal in haar hoofd zitten.

Alles werd tot in de puntjes geregeld, een professioneel model en H&MU werd ingehuurd, en we zouden zowel bij Julie thuis als in de natuur gaan shooten. En liefst bij een mooie golden hour glow.

En of ik daar zin in had!

Het weer heb je natuurlijk nooit in de hand, maar alsof alles perfect moest lopen, klopte de weersvoorspelling ook als een bus.

Ik shootte al eerder voor Yoga by Julz. Maar deze keer is de yogakledij collectie anders. Julie heeft zeer bewust een volledig duurzame yoga collectie gemaakt. Ze selecteerde de mooiste en meest duurzame stoffen uit. Dit zegt ze over duurzaamheid:

Stijlvolle yoga wear ontwerpen met respect voor de planeet en zijn inwoners, daar willen we voor gaan.

Hoe werkt dat dan precies?

Bij de selectie van onze leveranciers kiezen we voor lange termijn partnerships waar we know how en de toewijding om steeds te willen verbeteren samen brengen. Dit netwerk maakt het mogelijk om te optimaliseren welke producties waar opgestart worden waarin ons engagement naar duurzaamheid centraal staat.

We werken nauw samen met een ecologische consultant die betrokken is bij elke stap van het productieproces. Van het selecteren van de juiste stof tot aan het perfectioneren van de details van de pasvorm voor elk item.

En waar staat de collectie Yoga by Julz voor?

Yoga by Julz is een Belgisch yoga wear label, voor vrouwen die houden van mode én van ontspanning. Wij ontwerpen stijlvolle yogakleding die je inspireert om naar de yogales te gaan of gewoon een momentje voor jezelf te nemen.

Want ja, onze designs zijn ook perfect om zonder schuldgevoel in de zetel te hangen, af te spreken met vriendinnen of op je gemak door de supermarkt te slenteren.
Een drukke agenda. Al die verantwoordelijkheden. Het is soms zo overweldigend. We feel you. Iedere dag is hectisch en verveling is een woord dat je al in tijden niet meer gebruikt hebt.

Zorg goed voor jezelf en druk af en toe op de pauzeknop. Dat is echt zo belangrijk. Nu meer dan ooit.

Yoga is de perfecte me-time. Moet je daarvoor in de spirituele kant van het leven geloven of je zeven chakra’s willen ontdekken? Nee, natuurlijk niet. Het is gewoon de bedoeling dat je je goed voelt. Want dat willen we toch allemaal?!

En dit was team awesome:

Pro Model: Jelizaveta Gamalejeva represented by The Agent – it turned out she is a champion in Rhythmic Gymnastics / H&MU: Sabine Peeters

 

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij