fbpx

Boho Wedding Shoot

Hannelore en Glenn vinden foto’s heel erg belangrijk. Na hun huwelijk in juli (die foto’s komen zeker ook nog online) wilden ze ook nog een Boho Wedding Shoot doen. Omdat we voor die échte koppelfoto’s op de dag zelf niet heel veel tijd hadden gehad. In het voorjaar deed ik ook al een verlovingshoot voor hen, wat heel leuk is om het koppel al een beetje beter te leren kennen.

De Boho Wedding Shoot die we eind september deden, was so picture perfect dat ik ‘m alvast moet delen. Het najaarslicht was perfect, het was niet koud, en Fynn, hun paard, gedroeg zich beeldig (hoewel dat groene gras toch echt wel lekker sappig en bijzonder smakelijk was). We gingen naar net dezelfde plek als hun verlovingshoot, gewoon ergens in een bosje in Baal, en reden nadien door naar het Kasteel van Horst, om van het laatste daglicht te genieten en wat met rookbommen te gaan spelen (altijd leuk, vindt het kind in mij).

De wandelaars wisten niet wat ze zagen, maar wij amuseerden ons kostelijk. Ook Davy was er weer bij, weddingplanner voor Hannelore en Glenn en vandaag mijn bevallige assistent. Want wat we samen doen, doen we beter!

De awesome vendors: Assistentie, Styling & Bloemen: Davy Achten van Weddingplanning AlleGebeure / Haar & MU: Eefje Bolsens / Bridal Dress: Le Papillon by Modeca / Groom Suit: Café Costume

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij