fbpx

Boho huwelijk in Madame Cocotte in Moorslede

Afgelopen zomer mocht ik voor Thai en Jens hun Boho huwelijk in Madame Cocotte in Moorslede fotograferen. Moorslede is voor mij letterlijk de totaal andere kant van’t land, maar het enthousiasme van Thai en Jens liet me zonder aarzelen naar daar rijden.

Meestal zie ik elk koppel minstens 1 keer van te voren, maar door de grote afstand zag ik Thai en Jens alleen via Skype, en dat is toch altijd een beetje spannend. Eens aangekomen bij de ouders van Thai wist ik snel welk vlees ik in de kuip had: Thai was waarschijnlijk eens van de spontaanste bruiden ooit, met een goeie dosis gekke humor, en wat hou ik daarvan! Ik wist het al na 10 minuten, deze dag ging een topper worden!

Thai en Jens hadden goed hun huiswerk gemaakt qua shoot locatie, we reden dus met een duidelijk doel naar een nabij gelegen natuurreservaat, en hun goeie super verliefde vibes brachten me in de meest uitgelaten sfeer. Je weet wel, dat je zelf begint te dansen omdat het zo aanstekelijk werkt. Hoewel de zon zeer hoog boven ons stond, en dit eigenlijk allesbehalve het perfecte licht is voor me, genoot ik met volle teugen en gaven Thai en Jens me alles waar ik als fotograaf  naar verlangde.

Op weg naar Madame Cocotte passeerden we langs mooie serres en een vlasveld. STOP DIE AUTO! Heerlijk toch, zo ‘go with the flow’ en onze creativiteit de vrije loop laten gaan. Ik maak het niet vaak mee, maar alle locaties van onze dag waren op minder dan 5km van elkaar. No stress, geen gerace tegen de tijd… dat zou méér moeten gebeuren!

Bij Madame Cocotte was alles voor de ceremonie in gereedheid gebracht bij de mooiste setting in de tuin. Een heerlijk zomers briesje bracht verkoeling, en zorgden ervoor dat de mooie vaasjes en kaarsen, gestyled door m’n zus WonderWeddings, telkens omvielen, haha. De chiller-dan-chill vibes brachten ons in de juiste sferen en toen er in de late namiddag al de eerste danskes werden geplaceerd, wist ik, dit gaat een feestje worden! Toen de zon zich ontpopte tot een golden bol boven de graanvelden en we ons nog 10 minuten gingen amuseren was mijn dag helemaal compleet. Niet veel later werd het startschot gegeven voor dé party en barstte het feestje los.

Ik reed met een smile tot ver achter m’n oren helemaal terug naar huis en denk tot vandaag nog altijd met diezelfde smile terug aan de dag van Thai en Jens.

De awesome vendors van de dag: Jurk: Made with Love Bridal by Melody Nelson Bridal / Schoenen: Asos / Suit: Cafe Costume / Boeket & bloemenkroon: Wildflowers & Wodka / Venue: Madame Cocotte / Styling Madame Cocotte & Ceremonie: WonderWeddings

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij