fbpx

Bohemian Huwelijk in Slootjenshoeve Berlaar

Lynn en Nico. Ze kozen voor een Bohemian huwelijk in de Slootjenshoeve in Berlaar. 8 maanden voor ze gingen trouwen kreeg ik dit mailtje…

” Nico en ik kennen elkaar al wel wat langer. Ik leerde hem kennen toen ik 17 was. Ondertussen ben ik er net 28 geworden. Afgelopen maand vierden we 10 jaar liefde. En liefde is het zeker. We zijn twee totaal verschillende karakters. Ik ben de vrolijke, soms-iets-te-enthousiaste-spring-in’t-veld.
Nico is iets rustiger… Kan soms een beetje droog overkomen. (Maar hij bedoelt het niet zo :-)) Het cliché bij ons klopt alvast. Wij zijn tegenpooltjes en wij trekken elkaar aan. Ondanks het feit dat we erg verschillen vinden we wel dezelfde dingen belangrijk in het leven. Zo zijn we allebei stapelzot op onze dochter, reizen we graag, en zeggen we nooit neen tegen een goed glas wijn of een lekker etentje. Onze band met onze vrienden en onze familie dragen we hoog in het vaandel. Die zijn hier altijd welkom.

Op ons huwelijksfeest vinden we het dan ook belangrijk dat iedereen zich goed voelt en het naar zijn zin heeft. Ons feest zal doorgaan in een hoeve. De stijl kan je denk ik best omschrijven als “romantisch/landelijk” met een vleugje Bohemian misschien!
Ik ben een grote perfectionist, maar anderzijds hoeft het allemaal niet té afgeborsteld en “matchy-matchy” te zijn als je begrijpt wat ik bedoel. :-)”

En zo geschiedde. Ik mocht hun dag boordevol liefde en geluk fotograferen. Ik werd opgenomen in Lynn’s girlgang al kenden ze me al jaren en ik voelde me zooooo op m’n plaats.
Lynn was totally een Leentje loves Light bride:

  • super vrolijk, de hele tijd, elke minuut van de dag
  • niet bang om haar jurk een beetje vuil te maken – en psstttt zag je die prachtige REMBO STYLING!?!
  • super kunnen genieten van alle fotomomenten en de shoot zo belangrijk vinden
  • het helemaal DE MAX vinden dat we met golden hour nog 10 minuutjes konden weg sneaken

YES. These brides are my brides. Geen gestressed gedoe, geen drama queen uitspattingen, geen overdreven allures. Gewoon haarzelf. En wat was ze mooi. Inside & out.

Deze dag werd mede prachtig gemaakt door deze vendors: Ceremony & Styling: lieve Anke en former Leentje loves Light bride van I DO Weddings & Events / Kalligrafie en welkomstbord: Isabelle van House of Bells / Ceremony backdrop: the awesome sister WonderWeddings / Dress: the always amazing Rembo Styling / Photobooth: van mezelf, natuurlijk Leentje loves Light

En de PhotoBooth? Die ging weer lekker! Deze is van mij dus is ook te boeken!

PhotoBooth huwelijk

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

Details In

Bekijk

Lees meer

prijzen

m'n portfolio

over mij